Libnet.ro
UNICEF

12:16

Fresh! Leticia lanseaza un nou single Tot eu!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! Leticia lanseaza un nou single Tot eu!

Ca orice artist care se respecta, cantareata Leticia lanseaza toamna aceasta un single nou TOT EU, in ton cu anotimpul racoros si melancholic! De data aceasta mi-am dorit sa ofer publicului o melodie care nu tine cont de tendinte ci care sa ma reprezinte in totalitate. Versurile si linia melodica m-au facut sa accept . continuă pe Devorator Monden

Trupa ONE se pregateste de lansarea unui nou single Aprinde un vis + Only Lie (teasere)

Criss si Vlad, cei doi indragostiti din trupa ONE, vor lansa in scurt timp un nou single: Aprinde un vis! Pana la lansarea oficiala avem parte de un teaser pe care il puteti asculta mai jos! De asemenea, trupa ONE are si blog oficial de cateva zile! Cel mai indragit cuplu de adolescenti din Romania .

HOT! Shakira is back! Artista va lansa un nou single in noiembrie!

Un alt comeback fierbinte ne asteapta spre sfarsitul acestui an! Dupa Lady Gaga, Katy Perry si Britney Spears o alta diva a muzicii pop este pregatita sa revina in atentia noastra si sa ne incante cu noi piese. Despre cine vorbim? Despre senzuala Shakira! Marele anunt a fost facut de catre managerul artistei ieri, noua .

Naughty Boy lanseaza ca single piesa Think About It feat. Wiz Khalifa Ella Eyre!

Producatorul hitului La La La, piesa ce a dominat topurile in acest an, revine in atentia noastra cu un nou single extras de pe albumul sau de debut, Hotel Cabana. Intitulat Think About It, noul single beneficiaza de prezenta ca featured artists a rapperului Wiz Khalifa si a cantaretei britanice Ella Eyre. Think About It .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )