Libnet.ro
UNICEF

19:15

FRESH! Maite Perroni revine si lanseaza primul single solo Tu y Yo

Devorator Monden Devorator Monden,
FRESH! Maite Perroni revine si lanseaza primul single solo Tu y Yo

Maite Perroni, fosta componenta a trupei RBD si actrita de telenovele, revine in peisajul muzical si lanseaza primul single solo: Tu y Yo, extras de pe albumul de debut. Pentru a incepe promovarea primului sau album solo, Maite Perroni a lansa luni, 17 iunie, primul single din cariera Tu y Yo. Lansarea a avut loc . continuă pe Devorator Monden

FRESH! Dorin Ochenatu (Vocea Romaniei) lanseaza primul single din cariera Ea nu vrea!

Dorin Ochenatu, cunoscut publicului gratie participarii la cel de-al doilea sezon al emisiunii Vocea Romaniei, lanseaza primul single din cariera numit Ea nu vrea, o piesa produsa de cei de la St. Peter Production. Continue reading .

FRESH! Nadir lanseaza primul sau single Interzis

Fost concurent al emisiunii X-Factor, exoticul Nadir Tamuz lanseaza primul sau single, Interzis. Compus de catre Thats Right, alaturi de Nadir, Interzis este o piesa vesela, plina de optimism, o briza racoroasa intr-o zi fierbinte de vara. M-am dus la studio ca sa lucrez la o piesa dance cu influente orientale, dar inainte sa ne .

BenQ lanseaza primul proiector Home Cinema FullHD din lume care reda imagini 3D de la ...

BenQ, companie recunoscuta pe plan mondial pentru inovatii in domeniul imaginii digitale si lider global pe piata de proiectoare cu tehnologie DLP, lanseaza in Romania W1080ST, primul proiector Home Cinema cu rezolutie full HD care reda imagini in format 3D de la distanta scurta. Proiectorul devine propriul cinematograf pentru pasionatii de filme in orice tip de camera, datorita rezolutiei Full HD si a proiectiei de la distanta scurta. Utilizatorii se pot bucura de imagini de cea .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )