Libnet.ro
UNICEF

21:45

Fresh! Mandinga a lansat single-ul La Vita E Bella!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! Mandinga a lansat single-ul La Vita E Bella!

Au trecut 6 ani de la lansarea ultimei piese in limba romana, asa ca Mandinga revine cu un super single, La vita e bella, o coproductie Hahaha Production, Cat Music si Happiness Production. Muzica si versurile poarta amprenta Smiley si Serban Cazan asa ca, dupa cum chiar ei spuneau intr-o piesa, tot ce facem noi . continuă pe Devorator Monden

Fresh! Fetele de la Little Mix lanseaza single-ul Move!

Mixers, the wait is over! Formatia voastra preferata a avut in aceasta dimineata premiera noului single la un post de radio britanic, piesa fiind foarte bine primita de public. Move este primul single extras de pe viitorul album al fetelor care se pare ca va fi lansat pe 11 noiembrie, dar al carui titlu nu .

Miss G revine cu single-ul New Start, in colaborare cu Misha Twain si Deepcentral

Dupa ce te-a facut sa te indragostesti de primul sau single, Moonlight, Miss G revine single-ul New Start, in colaborare cu Misha Twain si Deepcentral. Imi doream sa colaborez cu baietii de la Deepcentral de mai multa vreme. Mi-a placut piesa, i-am simtit potentialul din primul moment. Sunt sigura cali se va potrivi multor tinere .

Estelle a lansat EP-ul Love Happiness, Vol. 2: Waiting To Exhale! Asculta aici cele trei piese de pe material!

Al doilea volum din trilogia Love Happiness soseste in mainile noastre si ne incanta cu cele trei piese pe care le contine. Estelle a lansat anul acesta in iunie primul volum, intitulat Love Jones. Noul EP contin trei piese si anume Be In Love feat. Jeremih, I Dont Wanna Stay feat. Jim Jones si .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )