Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fresh! TORY lanseaza un nou single Only You, in colaborare cu DJ Jonnessey! Asculta aici piesa!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! TORY lanseaza un nou single Only You, in colaborare cu DJ Jonnessey! Asculta aici piesa!

Frumoasa si talentata Andreea Ardeleanu TORY) si-a lansat un nou single. Dupa ce in primavara a prezentat melodia My way, iarna le-a adus celor care o indragesc pe cantareata o noua surpriza muzicala: Only you. TORY se instaleaza, incet dar sigur, in topurile muzicale romanesti. Frumoasa artista a inregistrat cea mai noua piesa a ei . continuă pe Devorator Monden

HOT! Doddy lanseaza un nou single, Iubire sau razboi, alaturi de Ana si Puya!

Doddy, unul dintre cei mai talentati tineri rapperi romani, lanseaza noul sau single, Iubire sau razboi. Piesa este o coproductie MusicExpertCompany MediaPro Music si reprezinta in acelasi timp o colaborare a lui Doddy cu Ana, avandu-l drept special guest pe Puya! Single-ul prezinta povestea duelului din cadrul cuplului pe care barbatul si femeia .

Keane lanseaza un nou single oficial Wont Be Broken!

Piesa este extrasa de pe prima compilatie greatest hits a formatiei britanice, intitulata The Best Of Keane, lansata pe 11 noiembrie. Wont Be Broken este unul dintre cele doua trackuri noi-noute incluse pe material, alaturi de single-ul precedent Higher Than The Sun. Wont Be Broken va fi lansat oficial pe 20 ianuarie si, cel mai .

Maria Andreea lanseaza un nou single, Periculos de bun! Asculta aici piesa!

Cantareata Maria Andreea revine in atentia publicului cu o piesa dinamica, care sa ne incalzeasca in timpul iernii. Desi cunoscuta in ultimii ani sub numele de Dayah Mari, artista a hotarat sa-si foloseasca numele de botez si pentru public, odata cu lansarea noului single: Periculos de bun. Oricand este un moment bun pentru a dansa.

HOT! Ruby si-a lansat un nou single, 1001 de Nopti! Asculta-l aici!

Ruby si-a lansat un nou single, 1001 de Nopti, realizat in colaborare cu Alex Velea, Smiley, dar si alti artisti romani. Anul aceasta sarbatorile au venit mai devreme, iar cadoul meu pentru toti cei care imi asculta muzica se numeste 1001 De Nopti. Este o piesa pe care o cant de ceva vreme in concertele .

HOT! Glorya lanseaza primul single in limba romana: Nu-mi pasa! Vezi aici clipul piesei!

Glorya, artista care a dat lovitura, acum o luna, cu unul dintre cele mai sexy videoclipuri din Romania, revine cu un nou hit Nu-mi pasa. Daca single-ul Casi Casi este unul in limba spaniola, cu influente de raggaeton, iata ca frumoasa constanteanca se intrece pe sine, prin lansarea unuia in limba romana, in stil rap.

Julie Mayaya, castigatoarea Vocea Romaniei sezonul 2, lanseaza primul single: Stay!

A trecut un an de cand Julie Mayaya a devenit Vocea Romaniei si artista s-a intors pe scena ce a consacrat-o pentru a lansa primul sau single Stay. Fosta eleva a lui Horia Brenciu porneste in cariera oficiala cu un sound cool si un look pe masura. Stay este si primul single de pe .

Actrita Ashley Tisdale isi va face comebackul in muzica cu un nou single pe 16 decembrie!

Devenita celebra gratie personajului Sharpay Evans din seria High School Musical, frumoasa Ashley Tisdale a dezvaluit in urma cu putin timp ca pe 16 decembrie ne va oferi un nou single. Comebackul a fost anuntat prin intermediul unui post de pe contul de Instagram al artistei. Momentan nu se cunosc detalii despre viitorul single al .

HOT! Hilary Duff va reveni cu un nou single in primavara anului 2014!

Un alt comeback mult asteptat este pe cale sa se intample in doar cateva luni. Dupa aproape sapte ani in care nu ne-a mai oferit nimic nou din punct de vedere muzical, Hilary Duff a confirmat recent ca in primavara anului viitor isi va lansa un nou single oficial. Titlul viitorului single nu a fost .

HOT! Britney Spears extrage un nou single de pe albumul Britney Jean Til Its Gone!

Pe trei decembrie diva americana si-a lansat cel de-al optulea album din cariera, intitulat Britney Jean, de pe care a extras pana in prezent single-urile Work B**ch, Perfume si recent confirmatul Til Its Gone. Anuntul a fost facut pe patru decembrie de postul de radio francez NRJ pe pagina sa de Twitter. Piesa Til Its .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )