Libnet.ro
UNICEF

10:30

Fresh! Trupa SuperChill lanseaza un nou single! Asculta AICI piesa Follow My Body!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! Trupa SuperChill lanseaza un nou single! Asculta AICI piesa Follow My Body!

Trupa SuperChill este din ce in ce mai prezenta pe toate canalele media, iar acest lucru nu este de mirare pentru nimeni, avand in vedere originalitatea si prospetimea proiectului aparut nu demult pe piata muzicala romaneasca. Sunt tineri, frumosi, talentati si, mai ales, seriosi si ambitiosi. Fac din fiecare concert un adevarat spectacol, acesta fiind . continuă pe Devorator Monden

Fresh! Hi-Q lanseazaun nou single! Asculta AICI piesa Carusel!

Carusel este cea de-a treia melodie Hi-Q lansata in aceasta perioada, intr-o campanie online dedicata celor 17 ani impliniti in vara. Piesa este lansata de Code Production, fiind primul single promovat de aceasta casa de discuri. Noul single este al casei de productie Code Production, productia muzicala fiind realizata de cei de la Code Production .

Fresh! Hi-Q lanseaza un nou single! Asculta AICI piesa Carusel!

Carusel este cea de-a treia melodie Hi-Q lansata in aceasta perioada, intr-o campanie online dedicata celor 17 ani impliniti in vara. Piesa este lansata de Code Production, fiind primul single promovat de aceasta casa de discuri. Noul single este al casei de productie Code Production, productia muzicala fiind realizata de cei de la Code Production .

HOT! FABIO lanseaza un nou single! Asculta aici piesa I love you!

Fabio a lansat noul single care se numeste I love you. Track-ul este compus de Mircea Elisei, suna foarte bine si are marii sanse sa devina in scurt timp un hit! Artistul este foarte increzator in noua sa piesa si se pregateste sa filmeze si un nou videoclip ce va fi lansat in Ianuarie regia .

Fresh! D. Woods intra si ea in atmosfera Craciunului! Asculta aici coverul sau pentru piesa Last Christmas!

Dupa numerosi colegi de breasla care au revenit anul acesta cu piese si albume de Craciun, cum ar fi Ariana Grande, Mary J. Blige sau Kelly Clarkson, a venit si randul lui D. Woods, membra Danity Kane, sa intre in atmosfera sarbatorilor de iarna. Recent artista a realizat un cover propriu pentru hitul clasic de .

Fresh! Sam Smith ne prezinta un nou single Money On My Mind!

Artistul britanic este cunoscut publicului larg drept vocea din spatele hitului La La La al lui Naughty Boy. Acum Sam Smith este pregatit sa arate lumii intregi de ce e in stare, cantaretul oferindu-ne spre ascultare primul sau single oficial, intitulat Money On My Mind. Acesta este primul single extras de pe viitorul album .

Diana Vickers lanseaza un nou single oficial Mad At Me!

Piesa este extrasa de pe cel mai nou album al cantaretei britanice, intitulat Music To Make Boys Cry, lansat la mijlocul lunii septembrie. Mad At Me a fost compusa in colaborare cu Miranda Cooper, Dee Adams si Daniel Radcliffe. Noul single, care este asteptat sa se lanseze oficial la inceputul anului 2014, a fost interpretat .

HOT! MOJO, cel mai nou si fresh proiect muzical, lanseaza single-ul Daca strig!

Sound fresh, beat-uri funk, un nou proiect si single-ul de debut Daca strig. Compus de Mihai Ristea si Alex Cotoi, single-ul de debut al trupei Mojo spune, intr-o nota melancolica, o poveste de dragoste cu un final trist. Este o piesa care ne-a placut din primul cand cand am ascultat-o. Influentele funk ne reprezinta .

Fresh! B.o.B extrage un nou single de pe albumul Underground Luxury John Doe feat. Prisicilla Renea!

Nici bine nu a fost lansat single-ul Throwback in colaborare cu Chris Brown ca B. o. B ne face deja cunostinta cu cel de-al saselea single per total extras de pe viitorul sau material de studio, intitulat Underground Luxury, care va fi lansat pe 17 decembrie. Interpretata in colaborare cu cantareata americana Priscilla Renea, piesa John Doe .

HOT! Drake ofera un preview al unei piese in colaborare cu Aaliyah! Asculta aici fragmentul!

In august 2012 rapperul canadian a lansat o piesa in colaborare cu regretata Aaliyah, intitulata Enough Said. Se pare ca in curand Drake va repeta din nou aceasta experienta daca e sa ne luam dupa mica surpriza pe care ne-a facut-o recent. Cantaretul a postat pe Instagram un scurt video filmat in autobuzul sau de .

Un ARTIST ROMAN, Drei Ros, colaborare de SENZATIE cu rapperii americani Rick Ross si Gucci Mane! Asculta AICI piesa Euro Brinks!

Dupa colaborarea cu Akon din 2011 pentru piesa Criminal Minded, Drei Ros revine cu o noua colaborare de SENZATIE impreuna cu rapperii americani Rick Ross si Gucci Mane. Drei a fost invitat de managerul lui Rick Ross in studiourile MMG din Miami unde a inregristrat impreuna cu Rick Ross si Gucci Mane piesa Euro Bricks.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )