Libnet.ro
UNICEF

06:00

FRF are incredere in Mirel Radoi: Ar fi corect si moral ca el sa stea pe banca nationalei si la JO Ce spune Razvan Burleanu despre regula U21 si oprirea fotbalului

Hotnews Hotnews,
 FRF are incredere in Mirel Radoi: Ar fi corect si moral ca el sa stea pe banca nationalei si la JO Ce spune Razvan Burleanu despre regula U21 si oprirea fotbalului

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, vineri, ca este de parere ca este moral ca Mirel Radoi sa ramana selectioner si sa se afle pe banca echipei Romaniei la Jocurile Olimpice. Burleanu a mai vorbit si despre modificarea regulii under 21, dar si despre evolutia situatiei cu privire la coronavirus. continuă pe Hotnews

Mirel Radoi a aflat decizia FRF. Anuntul Federatiei dupa ratarea calificarii la Euro 2021

Vineri, presedintele FRF a vorbit despre ce se va intampla cu selectionerul Nationalei la Jocurile Olimpice. De asemenea, Razvan Burleanu a vorbit si despre modificarea regulii under 21 si despre cum evolueaza situatia cu privire la pandemia de coronavirus. Ce se intampla cu Mirel Radoi dupa ratarea calificarii la Euro 2021 Presedintele FRF, Razvan Burleanu .

Nu-l dati afara pe Mirel Radoi! Ce nume greu se roaga de sefii FRF sa il tina pe roman

Un nume greu din fotbalul romanesc se roaga de sefii FRF ca Mirel Radoi sa fie in continuare tinut pe banca echipei nationale. Cosmin Contra a declarat ca sefii Federatiei Romane de Fotbal trebuie sa aiba rabdare si a explicat problemele cu care s-a confruntat actualul selectioner la echipa nationala. Cosmin Contra face loby pentru .

Mirel Radoi, aparitie de gala in Bucuresti. A platit 300.000 de euro fara sa clipeasca

Pe langa fotbal, domeniu in care a facut cariera, Mirel Radoi are o pasiune si pentru masinile de lux. Cu una dintre ele s-a afisat deunazi. Mirel Radoi, surprins la volanul noii sale achizitii in valoare de 300. 000 de euro. Selectionerul se intrece cu nasul Becali Mirel Radoi stie ca placerile costa, asa ca nu .

il da in judecata! Mirel Radoi a facut anuntul momentului acum: Gata!

Dupa cele trei infrangeri consecutive pe care Romania le-a suferit la ultima actiune, Mirel Radoi a fost criticat din toate directiile. Selectionerul a acceptat multe dintre reprosurile care i-au fost aduse. Dar au fost si cazuri in care considera ca s-a mers prea departe. Iar unul dintre contestatarii care au sarit calul in opinia lui .

Mirel Radoi, dezvaluiri socante! 50.000 de euro este spaga pentru convocarea la echipa nationala de tineret

Antrenorul echipei nationale a Romaniei, Mirel Radoi, a povestit,la Telekom Sport, ca a primit o oferta de 50. 000 de euro pentru a chema anumiti jucatori la lotul de tineret.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )