Libnet.ro
UNICEF

14:00

Frigoglass transfera in Grecia o parte din productia din Romania si Turcia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Frigoglass transfera in Grecia o parte din productia din Romania si Turcia

Producatorul elen de echipamente frigorifice Frigoglass va transfera in Grecia o parte din activitatile de productie din Romania si Turcia, pentru a asigura locurile de munca din tara intr-o perioada de recesiune severa, potrivit unui comunicat al. continuă pe Wall-Street Ro

Frigoglass muta in Grecia o parte din productia realizata la noi

O parte din productia pe care o realizeaza producatorul elen de vitrine frigorifice Frigoglass in Romania si Turcia va fi mutata inapoi in Grecia, a anuntat, ieri, compania.

Eolienele asigura o cincime din productia nationala

Energia produsa de centralele eoliene acopera 21% din productia nationala, fiind a doua cea mai importanta sursa de electricitate, dupa carbune, care are o pondere de peste 27%, informeaza Mediafax.

Vrei sa faci parte din trupa Station 4? Afla AICI ce trebuie sa faci!

Daca vrei sa fii artist si vrei sa faci parte din echipa Mango Records, nimic mai simplu: alatura-te campaniei Station 4 si poti deveni un artist de succes! Trupa care a luat nastere in cadrul celui de-al doilea sezon al concursului X Factor Romania, iti ofera sansa de a ajunge sa canti pe marile scene .

O placa de beton de 1,5 tone ce face parte din cladirea Crucii Rosii din Bucuresti este in pericol sa se prabuseasca

O placa de beton de 1,5 tone care face parte din cladirea in care functioneaza Crucea Rosie este in pericol sa se prabuseasca, informeaza Mediafax. Miercuri, la fata locului au ajuns mai multe echipaje.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )