Libnet.ro
UNICEF

09:00

Frigul ii specializeaza pe hoti. Trei tineri au furat mai multe pilote dintr-un magazin

Adevărul Adevărul,
Frigul ii specializeaza pe hoti. Trei tineri au furat mai multe pilote dintr-un magazin

Trei tineri, cu varsta cuprinsa intre 18 si 23 de ani, sunt cercetati pentru furt, dupa ce au profitat de neatentia angajatilor unui magazin si au sustras mai multe pilote de pe rafturi. continuă pe Adevărul

VIDEO Trei tineri din Chisinau, dintre care doi studenti, retinuti pentru trafic de droguri. Acestia au reusit sa obtina 1,5 milioane de lei din activitatea ilegala

Trei tineri din Chisinau, dintre care doi studenti, au fost retinuti pentru punerea in aplicare a unei scheme infractionale de comercializare a drogurilor pe teritoriul Republicii Moldova, prin aplicatii electronice de comunicare.

Masina unui politist din Arad a fost VANDALIZATA! Trei tineri, cercetati sub control judiciar

Autoturismul personal al unui politist din Nadlac a fost vandalizat de trei tineri din Arad. Politistul si-a gasit autoturismul acoperit cu vopsea verde, iar paguba depaseste sapte mii de lei, potrivit.

STB anunta ca mai multe trasee din centrul Capitalei vor fi modificate temporar

Societatea de Transport Bucuresti - STB S. fosta RATB) a anuntatca modifica mai multe trasee in centrul Capitalei, pentru Trofeul Bucuresti, iar in Berceni suspenda o linie de.

Fost consilier municipal, trimis in judecata pentru ca ar fi exploatat mai multe angajate minore

Fostul consilier local municipal Florin Toader a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului Buzau sub acuzatia de incalcare a regimului de munca a minorilor. Toader ar fi folosit la munca, fara forme legale, mai multe minore, la terasa pe care acesta o detinea in targul Dragaica.

Alerta meteo. E cod galben de vant si ninsoare in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe atentionari cod galben de vant in cinci judete din tara, unde ninge viscolit in zonele inalte. Potrivit ANM, pana la ora 16 este.

Iarna isi arata coltii: Ninge in mai multe zone din tara (VIDEO)

Administratia Nationala de Meteorologie a emis atentionari cod galben de vant si ceata in mai multe judete. Astfel, pana joi, la ora 12. 00, judetele Hunedoara, Caras-Severin si Timis se afla.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata densa in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis, joi dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile in noua judete din Muntenia si Transilvania, in orele urmatoare. Conform Administratiei.

Scandal la un spitaldin Targoviste!Un paznic a fost ranit, iar mai multe geamuri au fost sparte - VIDEO

Un paznic al Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste a fost ranit, marti seara, in urma unei altercatii cu rudele unui pacient, in timpul scandalului mai multe geamuri de la unitatea de primiri urgente.

Atentionare meteo! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete

Mai multe localitati din judetele Arges, Prahova si Dambovita se afla sub atentionare nowcasting Cod galben de ceata marti seara. Potrivit meteorologilor, in aceste zone, pana la ora 23:00, se va.

UPDATE Raportul MCV 2018: Comisia Europeana critica n mai multe rnduri concentrarea puterii n minile ministrului Justitiei: Noua legislatie ofera posibilitatea ca ntreaga ierarhie DNA sa fie nlocuita cu procurori selectati de ministru

Raportul MCV 2018 critica in mai multe randuri consolidarea autoritatii ministrului Justitiei, vorbind inclusiv despre concentrarea puterii in mainile acestuia. in raportul tehnic MCV se noteaza explicit ca noua legislatie si modul in care au fost aplicate recent normele ofera posibilitatea ca intreaga ierarhie a DNA sa fie inlaturata si inlocuita cu procurori selectati de catre ministrul Justitiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )