Libnet.ro
UNICEF

06:45

Fuga lui Carlos Ghosn: Doi straini implicati in tranzitul ilegal prin Instanbul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fuga lui Carlos Ghosn: Doi straini implicati in tranzitul ilegal prin Instanbul

Turcia a anuntat sambata ca doi straini au fost implicati in tranzitul ilegal prin Istanbul al magnatului decazut al industriei auto Carlos Ghosn, care s-a produs in timpul fugii sale din Japonia in Liban din ajunul Anului Nou, relateaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Fuga lui Carlos Ghosn: Doi straini implicati in tranzitul ilegal prin Instanbul, sustine Ankara

Turcia a anuntat sambata ca doi straini au fost implicati in tranzitul ilegal prin Istanbul al magnatului decazut al industriei auto Carlos Ghosn, in timpul fugii sale din Japonia in Liban, in ajunul Anului Nou, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Japonia inaspreste procedurile de imigratie dupa fuga lui Carlos Ghosn

Autoritatile japoneze si-au anuntat duminica intentia de a inaspri reglementarile cu privire la imigratie, dupa ce fostul presedinte director general al constructorului auto nipon Nissan, Carlos Ghosn, a fugit din tara in perioada in care era in arest la domiciliu, scrie Agerpres, citand Reuters.

Ancheta si arestari in Turcia dupa fuga spectaculoasa din Japonia a fostului sef al Renault-Nissan. Carlos Ghosn avea doua pasapoarte frantuzesti

Fuga lui Carlos Ghosn in Liban a declansat o ancheta si mai multe arestari in Turcia. Ghosn, fostul sef al Renault-Nissan care a fugit din Japonia unde se afla in arest la domiciliu, avea doua pasapoarte franceze, unul dintre acestea fiind tinut intr-un seif, a declarat pentru AFP o sursa apropiata de caz.

Evadarea lui Carlos Ghosn - Avioanele de care s-a ajutat pentru a fugi au fost utilizate ilegal Libanul spune ca il va convoca pe fostul sef Renault-Nissan la audieri, dupa somatia venita de la Interpol

Compania aeriana turca privata MNG Jet a denuntat joi utilizarea ilegala a doua avioane din flota sa care au fost folosite pentru fuga lui Carlos Ghosn, fostul sef Renault-Nissan, din Japonia in Liban. Pe de alta parte, Libanul, spun surse citate de AFP, il va convoca saptamana viitoare la audieri pe Ghosn, dupa ce Interpol a emis mandat de arestare pe numele magnatului auto. Evadarea lui Ghosn a fost extrem de spectaculoasa, iar fostul mare sef a fugit dintr-o tara democratica si un sistem de justitie extrem de dur, catre Liban, o tara unde este privit de multi ca fiind un erou. Ghosn are si cetatenie libaneza.

Evadarea lui Carlos Ghosn. Avioanele de care s-a ajutat pentru a fugi din Japonia au fost utilizate ilegal. in ce conditii de lux a calatorit fugarul FOTO

Compania aeriana turca privata MNG Jet a denuntat utilizarea ilegala a doua avioane din flota sa care au fost folosite pentru fuga lui Carlos Ghosn, fostul sef Renault-Nissan, din Japonia in Liban. Anuntul in engleza si turca a fost pus pe pagina de garda a site-ului companiei.

Noi informatii despre fuga fostului sef Renault-Nissan din Japonia. Turcia anunta ca doi straini au fost implicati in extragerea lui Carlos Ghosn

Autoritatile turce au anuntat ca doi cetateni straini au fost implicati in fuga fostului presedinte al aliantei Renault-Nissan Carlos Ghosn din Japonia in Liban.

Carlos Ghosn ar fi intrat ilegal in Turcia

Turcia a anuntat sambata ca doi straini au fost implicati in tranzitul ilegal prin Istanbul al magna.

Fuga fostului sef al Nissan Carlos Ghosn: Sapte persoane au fost retinute in Turcia

Sapte persoane, intre care patru piloti, au fost retinute joi de autoritatile din Turcia in ancheta privind disparitia fostului presedinte al Nissan Carlos Ghosn. Investigatia vizeaza fuga fostului sef al Nissan, care a plecat din Japonia in Liban, via Istanbul, scrie Reuters. Gosh este acuzat de fraude financiare si era in arest la domiciliu, dupa ce a stat 130 de zile in detentie.

Carlos Ghosn sustine ca si-a organizat singur fuga din Japonia in Liban

Fostul presedinte al aliantei Renault-Nissan Carlos Ghosn a afirmat ca si-a organizat singur fuga din Japonia in Liban, iar familia sa nu stia nimic despre acest lucru.

Autoritatile libaneze au confirmat primirea unui mandat emis de Interpol pe numele lui Carlos Ghosn

Libanul a primit un mandat de arestare international de la Interpol ce il vizeaza pe Carlos Ghosn, fostului director general al Renault si Nissan, a anuntat joi ministrul justitiei de la Beirut, potrivit site-ului postului de televiziune France Info. Referinte: Fuga fostului sef al Nissan Carlos Ghosn: Sapte persoane au fost retinute in Turcia.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )