Libnet.ro
UNICEF

01:05

Japonia inaspreste procedurile de imigratie dupa fuga lui Carlos Ghosn

Hotnews Hotnews,
 Japonia inaspreste procedurile de imigratie dupa fuga lui Carlos Ghosn

Autoritatile japoneze si-au anuntat duminica intentia de a inaspri reglementarile cu privire la imigratie, dupa ce fostul presedinte director general al constructorului auto nipon Nissan, Carlos Ghosn, a fugit din tara in perioada in care era in arest la domiciliu, scrie Agerpres, citand Reuters. continuă pe Hotnews

Japonia inaspreste procedurile de imigratie dupa fuga lui Ghosn

Autoritatile japoneze si-au anuntat duminica intentia de a inaspri reglementarile cu privire la imigratie, dupa ce fostul presedinte director general al constructorului auto nipon Nissan, Carlos Ghosn a fugit din tara in perioada in care era eliberat pe cautiune, transmite Reuters.

Fuga lui Carlos Ghosn: Doi straini implicati in tranzitul ilegal prin Instanbul

Turcia a anuntat sambata ca doi straini au fost implicati in tranzitul ilegal prin Istanbul al magnatului decazut al industriei auto Carlos Ghosn, care s-a produs in timpul fugii sale din Japonia in Liban din ajunul Anului Nou, relateaza AFP.

Fuga lui Carlos Ghosn: Doi straini implicati in tranzitul ilegal prin Instanbul, sustine Ankara

Turcia a anuntat sambata ca doi straini au fost implicati in tranzitul ilegal prin Istanbul al magnatului decazut al industriei auto Carlos Ghosn, in timpul fugii sale din Japonia in Liban, in ajunul Anului Nou, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )