Libnet.ro
UNICEF

13:15

De ce FUGE Klaus Iohannis de dezbaterea cu Victor Ponta. Propunerea TVR nu a primit niciun raspuns

Antena3 Antena3,
De ce FUGE Klaus Iohannis de dezbaterea cu Victor Ponta. Propunerea TVR nu a primit niciun raspuns

Dezbaterile dintre Iohannis si Ponta sunt in continuare sub semnul intrebarii. Desi in fata camerelor, Klaus Iohannis spune ca doreste o confruntare cu Victor Ponta, in cadrul negocierilor dintre cele doua. continuă pe Antena3

Prima dezbatere electorala intre Victor Ponta si Klaus Iohannis - Emisiune completa (VIDEO)

Klaus Iohannis si Victor Ponta au avut, marti seara, la Realitatea TV, prima dezbatere electorala inaintea alegerilor de duminica. Cei doi au discutat pe mai multe teme, precum cea a votului din diaspora, a.

Iohannis, spectator in propria dezbatere prezidentiala. Prestatia lui Klaus Iohannis o colectie de gafe

Klaus Iohannis a pierdut fara drept apel dezbaterea prezidentiala cu Victor Ponta. Punct. Iohannis a demonstrat fie ignorata, fie aroganta.

Alegeri prezidentiale 2014. Sondaj Curs Avangarde: Victor Ponta, castigatorul turului II

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta, ar obtine un scor de 54% in turul II, cu opt procente mai mult decat contracanidatul sau, Klaus Iohannis, releva un sondaj realizat de Curs Avangarde, potrivit TVR.

Klaus Ionannis spune ca Victor Ponta este un pericol pentru democratia romaneasca

Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidentiale l-a criticat dur la Realitatea TV pe contracandidatul sau din turul 2, Victor Ponta, afirmand ca este un pericol pentru democratia romaneasca , in contextul in care actualul premier l-a.

Dezbaterea Klaus Iohannis-Victor Ponta, la Realitatea TV: cum arata duelul prezidentiabililor (LIVE TEXT)

Klaus Iohannis a venit marti seara sa il confrunte pe Victor Ponta in studioul Realitatea TV, potrivit televiziunii de stiri. Dezbaterea dintre cei doi candidati la presedintie este mult asteptata in spatiul public, dupa ce Iohannis si Ponta nu au.

Dezbaterea Klaus Iohannis-Victor Ponta, la Realitatea TV: cum arata duelul prezidentiabililor

Klaus Iohannis a venit marti seara sa il confrunte pe Victor Ponta in studioul Realitatea TV. Dezbaterea dintre cei doi candidati la presedintie era asteptata in spatiul public, dupa ce Iohannis si Ponta nu au reusit pana acum sa ajunga la o intelegere.

Traian Basescu propune ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor sa aiba loc la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a propus, sambata, ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor prezidentiale sa aiba loc la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei a luat nota despre faptul ca cei doi candidati si echipele lor de campanie nu pot conveni asupra unui loc neutru, in care sa se desfasoare dezbaterea/dezbaterile dintre candidati, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului atrage atentia ca dezbaterea este esentiala pentru democratie si pentru buna informare a electoratului si propune ca aceasta sa aiba loc in Sala Unirii sau in Sala de Spectacole a Palatului Cotroceni.

LIVE TEXT si VIDEO. Dezbatere electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis

Candidatii pentru presedintia Romania, Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc pentru o dezbatere fata in fata, inainte de turul II al alegerilor prezidentiale. Antena 3 va prelua dezbaterea.

Iohannis spune ca poate garanta o dezbatere publica cu Victor Ponta. Candidatul PSD sustine ca abia asteapta o intalnire televizata cu Iohannis

Leapsa cu dezbaterea candidatilor la prezidentiale continua. Klaus Iohannis sustine ca poate garanta o dezbatere publica cu Victor Ponta pana la sfarsitul saptamanii. insa candidatul ACL la prezidentiale.

Klaus Iohannis ia parte la prima confruntare cu Ponta: Am lasat de la mine, acum am hotarat sa vin (VIDEO)

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a anuntat, pe Facebook, ca va participa, marti seara, de la ora 20. 00, la dezbaterea televizata organizata de Realitatea TV, cu premierul Victor Ponta. Am.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )