Libnet.ro
UNICEF

23:00

Prima dezbatere electorala intre Victor Ponta si Klaus Iohannis - Emisiune completa (VIDEO)

B1 B1,
Prima dezbatere electorala intre Victor Ponta si Klaus Iohannis - Emisiune completa (VIDEO)

Klaus Iohannis si Victor Ponta au avut, marti seara, la Realitatea TV, prima dezbatere electorala inaintea alegerilor de duminica. Cei doi au discutat pe mai multe teme, precum cea a votului din diaspora, a. continuă pe B1

Traian Basescu propune ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor sa aiba loc la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a propus, sambata, ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor prezidentiale sa aiba loc la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei a luat nota despre faptul ca cei doi candidati si echipele lor de campanie nu pot conveni asupra unui loc neutru, in care sa se desfasoare dezbaterea/dezbaterile dintre candidati, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului atrage atentia ca dezbaterea este esentiala pentru democratie si pentru buna informare a electoratului si propune ca aceasta sa aiba loc in Sala Unirii sau in Sala de Spectacole a Palatului Cotroceni.

LIVE TEXT si VIDEO. Dezbatere electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis

Candidatii pentru presedintia Romania, Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc pentru o dezbatere fata in fata, inainte de turul II al alegerilor prezidentiale. Antena 3 va prelua dezbaterea.

FOTO Victor Ponta si Klaus Iohannis au pizza ce le poarta numele. Clientii: Ingredientele sunt bine alese

Victor Ponta si Klaus Iohannis sunt candidatii la alegerile prezidentiale care l-au inspirit pe un patron din Craiova sa le realizeze pizza care sa le poarte numele. Produsele au fost introduse in meniu de doua zile, iar clientii sustin ca ambele sunt delicioase.

VIDEO Transmisiune in direct: Iohannis vs. Ponta, la Realitatea TV

Premierul Victor Ponta si contracandidatul sau, Klaus Iohannis, participa, in aceasta seara, la RealitateaTV, la prima dezbatere electorala fata in fata, moderata de jurnalistul Rares Bogdan.

Iohannis spune ca poate garanta o dezbatere publica cu Victor Ponta. Candidatul PSD sustine ca abia asteapta o intalnire televizata cu Iohannis

Leapsa cu dezbaterea candidatilor la prezidentiale continua. Klaus Iohannis sustine ca poate garanta o dezbatere publica cu Victor Ponta pana la sfarsitul saptamanii. insa candidatul ACL la prezidentiale.

Victor Ponta: Daca Iohannis vrea sa vina cu Basescu la dezbaterile de la televiziuni, e dreptul lui (VIDEO)

Candidatul PSD la prezidentiale, Victor Ponta, sustine ca Traian Basescu vrea sa-l ajute pe Klaus Iohannis propunand ca dezbaterea electorala dintre ei sa aiba loc la Palatul Cotroceni. Astfel, presedintele PSD.

Victor Ponta: Domnul Iohannis are slabiciunea functiilor

Faptul ca dupa 10 ani de dezbinare putem sa avem din nou un presedinte legitim, al romanilor, este un lucru foarte bun, a declarat primul ministru al Romaniei Victor Ponta, invitat in emisiunea Punctul de.

FOTO: Mesajul lui Klaus Iohannis dupa confruntarea cu Victor Ponta

La scurt dupa ce a plecat din studioul Realitatea TV, unde participase alaturi de Victor Ponta la prima dezbatere electorala, candidatul ACL la Presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, a postat pe contul sau de Facebook un mesaj pentru simpatizantii sai in care spune ca va continua sa lupte corect si civilizat.

Iohannis, spectator in propria dezbatere prezidentiala. Prestatia lui Klaus Iohannis o colectie de gafe

Klaus Iohannis a pierdut fara drept apel dezbaterea prezidentiala cu Victor Ponta. Punct. Iohannis a demonstrat fie ignorata, fie aroganta.

Dezbatere prezidentiala Ponta-Iohannis. Iohannis: Domnule Ponta, trebuia sa demisionati! Ponta: Am zambit, parca il vad pe Basescu!

Premierul Victor Ponta si contracandidatul sau, Klaus Iohannis, vor participa, in aceasta seara, incepand cu ora 20. 00, la RealitateaTV, la prima dezbatere electorala fata in fata, moderata de jurnalistul Rares Bogdan.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )