Libnet.ro
UNICEF

6 Mai.

Fujifilm spune ca noul sau test pentru coronavirus poate da rezultatul in 2 ore

Hotnews Hotnews,
 Fujifilm spune ca noul sau test pentru coronavirus poate da rezultatul in 2 ore

Fujifilm a anuntat ca a dezvoltat un nou test pentru coronavirusul Sars-Cov-2 care reduce timpul de aflare a rezultatului la aproximativ doua ore, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Cati romani au fost testati pentru coronavirus? Deocamdata, autoritatile stiu doar numarul testelor folosite, nu si al persoanelor Ziua in care au fost raportate cele mai mari date

Pana joi, in Romania au fost folosite 28. 483 de teste pentru coronavirus. Asta nu inseamna insa ca acelasi este numarul persoanelor care au fost testate, pentru ca autoritatile nu au centralizat si aceste date. Unii pacienti au fost testati de mai multe ori.

AGENTIILE DE PRESA: Noul coronavirus poate fi transmis, fara indoiala, si prin vorbire

Este posibil ca noul coronavirus sa se transmita si cand oamenii vorbesc si respira, a declarat un inalt responsabil stiintific al guvernului american vineri, in contextul in care Casa Alba se pregateste sa recomande populatiei purtarea mastilor, potrivit AFP.

Un nou tratament pentru coronavirus va fi folosit in Romania: cel cu plasma umana hiperimuna

In curand, romanii infectati cu coronavirus vor putea fi tratati cu plasma umana hiperimuna. Ministerul Sanatatii si Besmax Pharma Distribution au semnat un protocol pentru donarea a trei echipamente de plasmafereza si 3000 de kituri de colectare de plasma, se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii.

VACCIN PENTRU CORONAVIRUS: Compania Johnson and Johnson vrea sa inceapa testele pe oameni, in septembrie

Cercetatorii gigantului farma Johnson and Johnson din SUA planuiesc sa inceapa testele clinice ale vaccinului anti-coronavirus pe oameni, in luna septembrie, iar la primele doze ar urma sa fie gata la inceputul anului viitor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 6 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )