Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ce functie va primi Rovana Plumb, ministrul demisionar al fondurilor europene

Antena3 Antena3,
Ce functie va primi Rovana Plumb, ministrul demisionar al fondurilor europene

Ministrul demisionar al fondurilor europene, Rovana Plumb, va primi o functie in Camera Deputatilor. Rovana Plumb este propusa de Liviu Dragnea ca presedinte al Comisiei de Afaceri Europene din Camera. continuă pe Antena3

Rovana Plumb, detalii din culisele PSD. Ce a dus la deciziile de joi

Rovana Plumb, ministrul demisionar al Fondurilor Europene, spune ca deciziile luate la sedinta CEx a PSD au avut un singur scop, sa nu puna la indoiala continuitatea guvernarii. Principala.

Demnitatea e ceea ce ramane! Rovana Plumb a povestit, dupa CEx, cum a aflat ca este vizata in dosarul Belina

Rovana Plumb, Ministrul demisionar al Fondurilor Europene, a declarat, dupa sedinta maraton a CEx-ului, ca a aflat ca este vizatade DNA in dosarul Belina prin intermediul jurnalistilor,.

VIDEO De ce a demisionat ministrul Rovana Plumb

Ministrul demisionar Rovana Plumb a spus ca decizia sa privind demisia era luata, nu la cald, ci dupa ce a cumpanit, ea spunand ca este nevinovata, dar ca aceasta este cea mai buna hotarare pentru partid.

Rovana Plumb explica de ce si-a dat demisia: Demnitatea este ceea ce ne ramane

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, a spus la finalul sedintei CEx ca a cumpanit bine inainte de a decide sa isi inainteze demisia. Mi-am prezentat pozitia in cadrul.

Nu am primit demisiile ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb

ACTUALIZARE 16:15 Surse: Vicepremierul Sevil Shhaideh si-a delegat atributiile pentru o zi secretarului de stat Sirma Caraman Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE), si-a delegat pentru o zi atributiile secretarului de stat in MDRAPFE Sirma Caraman, potrivit unor surse oficiale. *ACTUALIZARE 13:37 Tudose, despre Shhaideh si Plumb: Sunt pe zona de relatie cu Bruxelles-ul, de aici apare problema *ACTUALIZARE 13:28 Dragnea, intrebat daca ia in calcul demisia lui Sevil Shhaideh si Rovana Plumb: Nu eu trebuie sa demisionez ----- Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat astazi, la Parlament, ca nu a primit demisiile ministrilor cu probleme penale vizati de remaniere, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb.

Rovana Plumb a fost intrebata daca este suparata pe premierul Tudose. Iata raspunsul ei

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a precizat, joi noaptea, dupa sedinta CExN in care si-a prezentat demisia ca urmare a solicitarii premierului Tudose, care a indicat-o pentru a o remania, ca icir.

PROFIL Cine este Marius Nica, propus ministru al Fondurilor Europene: consilier al premierilor Tudose si Grindeanu, fost ministru in guvernul Ponta, fost ofiter MApN scolit la Academia SRI

Marius Nica, propus pentru functia de Ministru delegat al Fondurilor europene este in prezent consilier de stat al premierului Tudose. Marius Nica a mai fost si consilier de stat pentru fostul premier Sorin Grindeanu si a ocupat si functia de ministru al Fondurilor Europene in guvernul Ponta in perioada martie - noiembrie 2015. A absolvit Academia de Informatii, a lucrat in MApN si a fost consilier al europarlamentarului Rovana Plumb, pe care a urmat-o, in calitate de secretar general, la Ministerul Mediului si la Ministerul Muncii.

Liviu Dragnea neaga ca s-ar fi discutat despre demisiile ministrilor Dezvoltarii Regionale si Fondurilor Europene

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a negat miercuri ca s-ar fi discutat despre demisiile ministrilor Dezvoltarii Regionale, Sevin Shhaideh, si al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, nume vehiculate pe lista de remaniere a Cabinetului Tudose, scrie Agerpres.

BIOGRAFIE Marius Nica:apropiat al Rovanei Plumb, a mai detinut conducerea Ministerului Fondurilor Europene in Guvernul Ponta

Marius Nica, propus si votat, vineri, in sedinta Consiliului National al PSD pentru a prelua conducerea Ministerului Fondurilor Europene, in locul Rovanei Plumb, a mai detinut acest portofoliu in perioada martie-noiembrie 2015, pana la demisia lui Ponta din functia de prim-ministru, el fiind cunoscut drept un apropiat al Rovanei Plumb.

Cine este Marius Nica, propus la Ministerul Fondurilor Europene, in locul Rovanei Plumb

Marius Nica este propus pentru a prelua portofoliul Ministerului Fondurilor Europene, in locul Rovanei Plumb.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2211 seconds )