Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce functii publice a mai detinut Elena Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu

B1 B1,
Ce functii publice a mai detinut Elena Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu

Fostul europarlamentar Elena Basescudeschide lista de candidati ai Partidului Miscarea Populara la Constanta. Fiica fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a imbratisat cariera politica acum. continuă pe B1

Elena Basescu, cap de lista la alegerile parlamentare la PMP Constanta

Elena Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu, este capul listei PMP Constanta pentru Camera Deputatilor la alegerile parlamentare, anunta partidul intr-un comunicat de presa.

Elena Basescu candideaza la Constanta pentru alegerile parlamentare

Elena Basescu, fiica fostului sef al statului, a anuntat ca va candida, pe lista PMP, pentru un mand.

Alegeri parlamentare 2020. Elena Basescu revine in politica. Unde va candida mezina fostului presedinte

Alegeri parlamentare 2020. Elena Basescu, fiica cea mica a fostului presedinte Traian Basescu, revine in politica si a anuntat ca va candida pe listele PMP Constanta pentru un mandat de deputat.

VIDEO Elena Basescu, candidat PMP pentru un loc de deputat la Constanta: Prin rolul pe care l-am avut, de mama singura a trei copii, am capatat o dimensiune diferita a societatii

Elena Basescu, fiica cea mica a fostului presedinte Traian Basescu, va candida din partea PMP pentru un loc de deputat la Constanta. Ea sustine ca va promova in Parlament interesele familiilor monoparentale, spunand ca, prin rolul ei de mama singura a trei copii, a capatat o dimensiune diferita a societatii.

Alegeri parlamentare 2020. Pe ce loc se afla Elena Basescu pe lista PMP Constanta pentru Camera Deputatilor

Elena Basescu 40 de ani) revine in politica! Fiica fostului presedinte Traian Basescu candideaza pentru un loc in Parlament, pe lista PMP Constanta. Anuntul a fost facut de organizatia judeteana, prin.

Elena Basescu, prima pe lista PMP Constanta pentru alegerile parlamentare

Elena Basescu deschide lista PMP Constanta la alegerile parlamentare. Fiica fostului presedinte Traian Basescu a primit locul asigurat in Camera Deputatilor, desi nu a activat o zi in filiala de la Constanta, orasul ei natal.

USR solicita urgentarea procesului legislativ in privinta initiativei cetatenesti Fara penali in functii publice

Liderul Grupului USR din Senat, Radu Mihail, a adresat, astazi, Biroului Permanent al Senatului o cerere de urgentare a procesului legislativ in cazul initiativei cetatenesti de revizuire a Constitutiei cunoscuta si sub denumirea de Fara penali in functii publice.

Elena Basescu deschide lista PMP Constanta pentru Camera Deputatilor, la alegerile parlamentare (VIDEO)

Fostul europarlamentar Elena Basescudeschide lista de candidati ai Partidului Miscarea Populara la Constanta. Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat, joi, ca partidul a finalizat listele de candidaturi pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )