Libnet.ro
UNICEF

12:15

Am fundamentat dividende de 500 milioane lei, dar statul a cerut 700 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Am fundamentat dividende de 500 milioane lei, dar statul a cerut 700 milioane lei

Conducerea Romgaz SNG) a fundamentat dividende suplimentare de 500 milioane lei, insa actionarul majoritar, Statul Roman prin Ministerul Energiei, a cerut distribuirea a 700 milioane lei, propunere care se va regasi pe ordinea de zi a Adunarii Generale a Actionarilor din 6 decembrie, a declarat, astazi, Andrei Bobar, directorul economic al Romgaz, intr-o conferinta de presa. continuă pe Ziarul Bursa

ANDREI BOBAR, ROMGAZ: Am fundamentat dividende de 500 milioane lei, dar statul a cerut 700 milioane lei

Conducerea Romgaz SNG) a fundamentat dividende suplimentare de 500 milioane lei, insa actionarul majoritar, Statul Roman prin Ministerul Energiei, a cerut distribuirea a 700 milioane lei, propunere care se va regasi pe ordinea de zi a Adunarii Generale a Actionarilor din 6 decembrie, a declarat, astazi, Andrei Bobar, directorul economic al Romgaz, intr-o conferinta de presa.

CFR SA va publica doua licitatii n valoare totala de peste 500 milioane lei pentru linia Gara de Nord - Aeroport Otopeni

CFR SA va publica doua licitatii ce prevad selectarea unui consultant, precum si selectarea constructorului pentru derularea serviciilor de proiectare si executie lucrari in vederea modernizarii liniei de cale ferata Bucuresti Nord Aeroport International Henri Coanda Bucuresti, scrie ClubFeroviar. Legatura feroviara ar trebui sa fie gata pana in iunie 2020 cand se vor tine meciurile in cadrul Euro si foarte multi sunt sceptici ca se va reusi.

Finantele au atras 90 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 90 milioane lei de la banci, suplimentar la licitatia de ieri, cand a imprumutat 644 milioane lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni cu maturitatea la 55 de luni, la un randament mediu de 4,52% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Electrica, profit net de 315 milioane lei

Grupul Electrica a obtinut in primele 9 luni ale anului 2018 T3 2018) un profit net consolidat de 315 milioane lei, ceea ce reprezinta o crestere cu 220 milioane lei fata de perioada comparativa a anului 2017 T3 2017) si o realizare de 124% din profitul net consolidat bugetat pentru anul 2018.

OTP Bank Romania, profit aproape dublu, de 68,7 milioane lei

OTP Bank Romania a inregistrat un profit ajustat dupa impozitare de 68,7 milioane lei 15,09 milioane euro), in primele noua luni din 2018, aproape dublu fata de perioada echivalenta a anului trecut, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Primaria Sector 6 va plati Aedificia Carpati circa 48 milioane lei pentru modernizarea cinematografului Favorit

Primaria Sector 6 va plati circa 48 milioane lei fara TVA pentru consolidarea, extinderea si modernizarea cinematografului Favorit firmei Aedificia Carpati, potrivit unui anunt publicat in sistemul electronic de achizitii publice. Institutia a reusit sa finalizeze licitatia pentru desemnarea constructorului la finalul lunii octombrie, la peste un an de la lansare. Fostul cinematograf va adaposti un centru cultural. Acesta sta inchis de aproape 15 ani si se afla in paragina.

Statul vrea 440 milioane lei de la Hidroelectrica

Actionarii Hidroelectrica sunt convocati, in data de 19 decembrie 2018, pentru a aproba repartizarea de dividende suplimentare in suma de 550 milioane de lei, in urma solicitarii Ministerului Energiei, actionar majoritar al companiei, potrivit Convocatorului publicat pe site-ul companiei.

Statul vrea 440 milioane lei de la Hidroelectrica

Actionarii Hidroelectrica sunt convocati, in data de 19 decembrie 2018, pentru a aproba repartizarea de dividende suplimentare in suma de 550 milioane de lei, in urma solicitarii Ministerului Energiei, actionar majoritar al companiei, potrivit Convocatorului publicat pe site-ul companiei.

Statul cere 13 milioane lei de la Transgaz

Conducerea Transgaz TGN) a actualizat ordinea de zi a Convocatorului Adunarii Generale a Actionarilor Transgaz, ce va avea loc in data de 3 decembrie, prin specificarea sumei de 13,47 milioane de lei pe care Statul Roman, prin Ministerul Economiei, o cere de la transportatorul de gaze naturale din sumele inregistrate in conturile rezultat reportat si/sau alte rezerve, se arata in notificarea remisa de companie Bursei de Valori Bucuresti BVB).

O femeie din Neamt a gasit un card pe jos. in cinci zile, a cheltuit 2.500 de lei de pe el. Politistilor nu le-a venit sa creada ce a cumparat de ei

O femeie care a gasit un card pe jos a cheltuit in cinci zile peste 2. 500 de lei de pe el. Politia din Piatra Neamt a facut publice imagini de pe camerele de supraveghere din locurile unde femeia a cheltuit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )