Libnet.ro
UNICEF

05:15

Fundatia Orange doneaza 400 de mii de euro pentru dotarea sectiilor ATI si achizitia de echipamente de protectie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fundatia Orange doneaza 400 de mii de euro pentru dotarea sectiilor ATI si achizitia de echipamente de protectie

Fundatia Orange aloca 400. 000 de euro pentru Crucea Rosie Romana, in vederea dotarii cu aparate de ventilatie artificiala a sectiilor ATI din spitale publice din tara, precum si pentru achizitionarea de echipamente de protectie, a anuntat, vineri, operatorul de telecomunicatii Orange. continuă pe Ziarul Bursa

Orange a donat 400.000 de euro catre Crucea Rosie pentru dotarea spitalelor cu aparate de ventilatie si echipamente de protectie

Fundatia Orange s-a implicat in lupta impotriva noului coronavirus prin alocarea sumei de 400. 000 euro catre Crucea Rosie Romana, suma ce va fi folosita pentru dotarea sectiilor de ATI cu aparate de ventilatie artificiala pentru spitale publice din tara, precum si pentru achizitionarea de echipamente de protectie, a anuntat vineri Orange Romania. in plus, Orange in parteneriat cu Samsung au livrat 330 de pachete cu telefoane, si SIM-uri cu resurse de voce si internet nelimitat valabile pe o perioada de 6 luni catre 55 de spitale publice din tara.

ING Bank impreuna cu parteneri ONG doneaza 330.000 de euro pentru achizitia de echipamente de protectie

ING Bank Romania impreuna cu partenerii ONG contribuie la reducerea suprasolicitarii sistemului medical cu o donatie totala de 330. 000 euro directionati catre achizitia de echipamente de protectie si teste, dar si catre dezvoltarea unor platforme oficiale de informare publica, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Un producator roman de energie doneaza peste 2 milioane de euro pentru sapte spitale din tara

Un producator roman de energie a anuntat ca va dona o suma de peste 2 milioane de euro pentru a sprijini spitalele din tara in aceasta perioada de pandemie de coronavirus.

Municipiul Iasi a donat Primariei Chisinau peste 40 mii de euro pentru lupta impotriva COVID-19

Primaria Chisinau a primit de la autoritatile publice locale din Iasi o donatie financiara in suma de 200 de mii de RONI circa 41 mii de euro) pentru prevenirea si combaterea cu COVID-19. Banii vor fi repartizati spre achizitionarea de echipamente medicale si consumabile pentru institutiile medicale din Chisinau.

Romania acceseaza 400 de milioane de euro pentru combaterea impactului socio- economic al pandemiei de Coronavirus

Guvernul Romaniei a accesat linia de asistenta financiara preaprobata in valoare de 400 milioane de euro acordata de Banca Mondiala pentru a contribui la prevenirea raspandirii pandemiei de COVID - 19 Coronavirus) si la punerea in aplicare a unor masuri in acest scop, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Finantarea de 700 de milioane de euro pentru sectorul agroalimentar aprobata de Comisia Europeana si Banca Europeana de Investitii

Comisia Europeana CE)si Banca Europeana de Investitii BEI) aproba o finantare de 700 de milioane de euro pentru sectorul agroalimentar in cadrul Planului de investitii pentru Europa, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Romania primeste 18,5 milioane de euro pentru a distribui fructe, legume si lapte in scoli

Romania beneficiaza din partea UE de 7. 8 milioane de euro pentru distributia de fructe si legume si .

Fundatia Soros doneaza un milion de euro orasului Milano, ca ajutor impotriva coronavirusului

Fundatia pentru o Societate Deschisa, cu sediul la New York, a anuntat ca doneaza suma de un milion .

CORONAVIRUS |Presedinta Greciei isi doneaza jumatate din salariu pentru a sprijini lupta impotriva virusului COVID-19

Katerina Sakellaropoulou, noua presedinta a Greciei de pe data de 13 martie, a decis sa doneze jumatate din salariul sau, timp de doua luni, in contextul pandemiei de coronavirus, pentru a sprijini lupta.

Rusia va aloca 16,2 miliarde de euro pentru combaterea pandemiei generate de noul coronavirus

Premierul Mihail Misustin a anuntat miercuri mai multe masuri pentru sustinerea economiei. Rusia va debloca 1. 400 miliarde de ruble 16,2 miliarde de euro la rata actuala) pentru combaterea pandemiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )