Libnet.ro
UNICEF

23:00

Fundatie: in lacul Snagov are loc cea mai mare si vizibila deversare de excremente din ultimii 10 ani (VIDEO)

B1 B1,
Fundatie: in lacul Snagov are loc cea mai mare si vizibila deversare de excremente din ultimii 10 ani (VIDEO)

Deversare de excremente pe lacul Snagov. Un videoclip in care se poate vedea ce se intampla cu apele lacului a fost publicat pe pagina de Facebook Snagov C: Natura - Patrimoniu - ZS Fundatia. continuă pe B1

VIDEO Fundatie: Pe lacul Snagov a avut loc cea mai mare deversare de excremente din ultimii 10 ani. Se stie ca nu mai reactioneaza nimeni

Pe lacul Snagov a avut loc cea mai mare si vizibila deversare de excremente din ultimii 10 ani, acuza Fundatia Snagov, adaugand ca acest lucru s-a intamplat si pentru ca acum) se stie ca nu mai reactioneaza nimeni.

Deversare masiva de excremente pe lacul Snagov, de langa Bucuresti

Pe lacul Snagov, de langa Bucuresti, a avut loc marti cea mai mare si vizibila deversare de excremente din ultimul deceniu, arata Fundatia Snagov.

Rezultatele Bacalaureatului de toamna. Care a fost cea mai mare medie din Salaj

Ministerul Educatiei Nationale a publicat in cursul zilei de marti rezultatea la aceasta a doua sesiune, absolventii nemultumiti de notele obtinute avand la dispozitie patru ore pentru a depune contestatii.

Contra: Calificarea la EURO 2020 ar fi cea mai mare realizare a mea ca antrenor

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Cosmin Contra, a declarat, luni, intr-o confer.

Business report: FMI si CE: Noua lege a pensiilor, risc major pentru stabilitatea fiscala; Cea mai mare crestere economica din UE a iesit cu dobanzile din UE

Punctul de pensie creste la 1. 265 lei, cu un impact de 8,4 mld. lei in buget. FMI si CE: Noua lege a pensiilor, risc major pentru stabilitatea fiscala. Valoarea punctului de pensie creste cu. Investitorii olandezi care au cumparat magazinul Bucuresti vor finaliza reconstructia cladirii la sfarsitul acestui an. Viitorul Magazin Bucuresti va avea o suprafata totala inchiriabila de aproximativ.

Basescu il desfiinteaza pe Melescanu: Cea mai mizerabila propunere care se putea face la sefia Senatului. Melescanu e un ratoi, un gaga Ar fi cea mai mare rusine a clasei politice

Traian Basescu il critica dur pe Teodor Melescanu pe care PSD il sustine la sefia Senatului in locul lui Calin Popescu Tariceanu.

CIFRELE CRIZEI: Aurul atinge un nou RECORD. Francul elvetian, cel mai inalt nivel din 2015. Dolarul american, cea mai mare valoare din 2017

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, un curs de referinta de 4,7273 leieuro, in crestere cu 0,09% fata de valoarea atinsa luni. Totodata, pretul gramului de aur a depasit 212 lei si a.

Cum arata si ce dimensiuni are cea mai mica masina din lume. Bijuteria a fost inscrisa in Cartea Recordurilor

Cea mai mica masina din lume are doar trei roti si un avantaj urias: nu produce emisii de carbon. Desi are doua locuri, in autovehiculul inscris in Cartea Recordurilor incape doar o singura persoana.

Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea. Fostul sef de la Dinamo, la un pas de libertate

Ziua cea mare pentru Cristi Borcea vine cu pasi marunti. Fostul sef de la Dinamo este din ce in ce mai aproape de libertate. Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea in data de 10 septembrie, Borcea isi pune cartile pe masa. Fostul sef de la Dinamo se va prezenta la Judecatoria Sectorului .

Ambulanta, solicitata la Pavilionul din Mamaia unde are loc CEx al PSD: Trei persoane acuzau dureri abdominale si varsaturi

Ambulanta a fost solicitata la Pavilionul Expozitional din Mamaia, unde are loc CEX al PSD, deoarece mai multe persoane acuzau dureri abdominale si varsaturi. Reprezentantii Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta au declarat, pentru Mediafax, ca apelul a fost facut in jurul pranzului.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )