Libnet.ro
UNICEF

13:30

Funeralii Regina Ana: 13 august - zi de doliu national

România Liberă România Liberă,
Funeralii Regina Ana: 13 august - zi de doliu national

Funeralii Regina Ana: 13 august - zi de doliu national . continuă pe România Liberă

Arhiepiscopul Targovistei va conduce slujba de inmormantare a Reginei Ana. Sambata este doliu national

Inaltpreasfintitul Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Targovistei, exarh patriarhal, va conduce slujba de inmormantare a Reginei Ana de la Curtea de Arges, alaturi de IPS Iosif, mitropolitul Europei Occidentale si Meridionale, IPS Calinic Arhiepiscopul Argesului si Muscelului, doi preoti si un diacon, a declarat pentru News. ro, protosinghel Caliopie Cristian Ichim, consilier eparhial.

Funeralii regale: Regina Ana, inmormantata in noua Necropola Regala de la Catedrala Arhiepiscopala din Curtea de Arges (VIDEO)

Ultima intalnire cu Regina Ana. Majestatea Sa s-a intors, pentru totdeauna, acasa. Regina este inmormantata la Manastirea Curtea de Arges, alaturi de fostii monarhi ai.

Zi de doliu national: Regina Ana a Romaniei va fi inmormantata. Trafic restrictionat in Capitala

Regina Ana va fi inmormantata sambata, la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, necropola regilor Romaniei. Timp de doua zile, romanii au.

Regina Ana a fost inmormantata astazi, la Curtea de Arges

ACTUALIZARE 17:05 Slujba ortodoxa de inmormantare a Reginei Ana s-a incheiat Slujba de inmormantare a Reginei Ana, oficiata de inalti ierarhi ortodocsi, in frunte cu IPS Nifon, Arhiepiscopul Targovistei, s-a incheiat in aceasta dupa-amiaza. *ACTUALIZARE 16:38 Mii de oameni au participat la slujba de la Curtea de Arges *ACTUALIZARE 15:50 Cortegiul funerar a ajuns in Curtea de Arges *ACTUALIZARE 15:42 Flori si aplauze pentru Regina Ana pe drumul spre Curtea de Arges *ACTUALIZARE 12:25 Cortegiul funerar a trecut de Arcul de Triumf *ACTUALIZARE 11:50 Cortegiul funerar a plecat spre Curtea de Arges *ACTUALIZARE 11:07 Sicriul cu trupul Reginei a fost scos in fata Palatului Regal *ACTUALIZARE 10:52 Slujba religioasa la Palatul Regal *ACTUALIZARE 10:38 Zi de doliu national in memoria Reginei Ana ---------- Regina Ana va fi inmormantata astazi, la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, necropola regilor Romaniei.

Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges

Regina Ana va fi inmormantata sambata, la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, necropola regilor Romaniei. Timp de doua zile, romanii au.

Atac la Regele Mihai si Regina Ana: incetati sa ridicati in slavi cetatenii straini. Pentru mine, monarhia este Alexandru Ioan Cuza!

Trecerea in nefiinta a Reginei Ana, a carei inmormantare va avea loc sambata, 13 august, la Curtea de Arges, au redeschis disputele intre sustinatorii si contestatarii Casei Regale.

Regina Ana va fi inmormantata astazi, la Curtea de Arges

Regina Ana va fi inmormantata astazi, la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, necropola regilor Romaniei.

13 august, ziua internationala a stangacilor. Superstitii legate de stangaci

Data de 13 august marcheaza, anual, ziua internationala a stangacilor si are scopul de a sensibiliza opinia publica cu privire la dificultatile si frustrarile cu care stangacii se confrunta in viata de zi cu zi.

JO 2016: Programul din 13 august al sportivilor din Romania - A opta zi de intreceri

Romania ar mai putea castiga o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, in proba de opt rame cu carmaci. Sambata vor avea loc mai multe serii de calificari din atletism. Intra in material pentru a vedea programul din 13 august al sportivilor din Romania.

Sicriul Reginei Ana a fost scos in fata Palatului Regal. Peste 2.000 de oameni, la funeralii

Regina Ana va fi inmormantata sambata, la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, necropola regilor Romaniei. Timp de doua zile, romanii au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )