Libnet.ro
UNICEF

12:45

Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges

Antena3 Antena3,
Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges

Regina Ana va fi inmormantata sambata, la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, necropola regilor Romaniei. Timp de doua zile, romanii au. continuă pe Antena3

Regina Ana a fost inmormantata astazi, la Curtea de Arges

ACTUALIZARE 17:05 Slujba ortodoxa de inmormantare a Reginei Ana s-a incheiat Slujba de inmormantare a Reginei Ana, oficiata de inalti ierarhi ortodocsi, in frunte cu IPS Nifon, Arhiepiscopul Targovistei, s-a incheiat in aceasta dupa-amiaza. *ACTUALIZARE 16:38 Mii de oameni au participat la slujba de la Curtea de Arges *ACTUALIZARE 15:50 Cortegiul funerar a ajuns in Curtea de Arges *ACTUALIZARE 15:42 Flori si aplauze pentru Regina Ana pe drumul spre Curtea de Arges *ACTUALIZARE 12:25 Cortegiul funerar a trecut de Arcul de Triumf *ACTUALIZARE 11:50 Cortegiul funerar a plecat spre Curtea de Arges *ACTUALIZARE 11:07 Sicriul cu trupul Reginei a fost scos in fata Palatului Regal *ACTUALIZARE 10:52 Slujba religioasa la Palatul Regal *ACTUALIZARE 10:38 Zi de doliu national in memoria Reginei Ana ---------- Regina Ana va fi inmormantata astazi, la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, necropola regilor Romaniei.

FOTO: Regina Ana a fost inmormantata in Noua Catedrala din Curtea de Arges, in prezenta familiei

Slujba de inmormantare a Reginei Ana a avut loc, sambata, in rit ortodox, la Noua Catedrala din Curtea de Arges. La funeralii au fost prezenti mii de oameni. Dupa incheierea ceremoniilor, timp de sapte zile nimeni nu are voie sa intre in Catedrala.

Funeralii regale pentru Regina Ana: Cortegiul a ajuns la Curtea de Arges, fiind intampinat de mii de oameni (VIDEO)

50 Cortegiul funerar al Reginei Ana a ajuns la Curtea de Arges, unde a fost intampinat cu aplauze de mii de oameni. inainte de cortegiu, la noua Catedrala din Curtea de Arges au.

Regina Ana este inmormantata astazi la Curtea de Arges

Mii oameni din toata tara sunt asteptati astazi, la funeraliile Reginei Ana, care au loc la Curtea de Arges. Si-au anuntat prezenta zeci de membri ai familiilor regale din Europa. Ceremonia inmormantarii va fi privata, in prezenta Familiei Regale a Romaniei si a membrilor Familiilor Regale straine prezente la eveniment, iar publicul va avea acces doar in fata portii de intrare in Parcul Arhiepiscopiei Curtea de Arges.

Cortegiul funerar a ajuns la catedrala Curtea de Arges. Sicriul Reginei Ana, purtat de opt militari

Regina Ana va fi inmormantata sambata, la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, necropola regilor Romaniei. Timp de doua zile, romanii au.

Zi de doliu national: Regina Ana a Romaniei va fi inmormantata. Trafic restrictionat in Capitala

Regina Ana va fi inmormantata sambata, la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, necropola regilor Romaniei. Timp de doua zile, romanii au.

Funeralii regale: Regina Ana, inmormantata in noua Necropola Regala de la Catedrala Arhiepiscopala din Curtea de Arges (VIDEO)

Ultima intalnire cu Regina Ana. Majestatea Sa s-a intors, pentru totdeauna, acasa. Regina este inmormantata la Manastirea Curtea de Arges, alaturi de fostii monarhi ai.

Regina Ana va fi inmormantata astazi, la Curtea de Arges

Regina Ana va fi inmormantata astazi, la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, necropola regilor Romaniei.

Regina Ana, un model uman atipic pentru Romania de azi

Chiar daca nu a fost o regina care sa domneasca vreun minut, Regina Ana poate deveni un model uman, un reper moral, un exemplu de sacrificiu si curaj pentru multi romani. O femeie care a studiat si muncit ca simpla vanzatoare in SUA, tara unde un rege poate fi un simplu cetatean si un om de rand poate fi un rege. A luptat pe fronturile african si european, a fost infirmier de front, apoi ofiter de legatura al Armatei Franceze Libere.

Funeralii Regina Ana: 13 august - zi de doliu national

Funeralii Regina Ana: 13 august - zi de doliu national .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )