Libnet.ro
UNICEF

20:00

Fuziunea care creeaza cel mai mare producator de aur din lume

Adevărul Adevărul,
Fuziunea care creeaza cel mai mare producator de aur din lume

Doua mari compani din domeniul mineritului aurifer, una din Statele Unite si una din Canada, vor fuziona, formand cel mai mare producator din lume, cu o productie de 6-7 milioane uncii de aur in urmatorii zece ani. continuă pe Adevărul

Peste 8.000 de persoane asteptate la cel mai mare festival rock din mediul rural din Romania. Cat costa abonamentele

Incepand din aceasta saptamana, s-au pus in vanzare abonamentele pentru a doua editie a Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din Romania, ce se desfasoara intre 9 si 11 august in comuna argeseana Corbi. Pretul unui abonament pe 3 zile pentru cei care il achizitioneaza pana pe 28 februarie este de 65 de lei.

Surpriza in Arabia Saudita: Cel mai mare exportator global de petrol are de fapt... si mai mult petrol decat credea

Arabia Saudita a anuntat ca rezervele sale de petrol sunt mai mari decat se credea pana acum, in conditiile in care oricum, la nivel mondial, Regatul ocupa deja locul al doilea din acest punct de vedere,.

Este oficial: Angajatii federali americani au intrat in cel mai mare blocaj din istoria SUA! Cum poate Trump sa fenteze opozitia si ce spune despre aceasta solutie

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri, ca nu va declara zidul de la granita cu Mexic o urgenta nationala, situatie ce i-ar fi permis sa ocoloeasca opozitia democrata pentru a obtine.

Romanii, printre cetatenii Uniunii Europene care cheltuiesc cel mai putin pentru recreere si cultura

Gospodariile din Uniunea Europeana UE) au alocat, in 2017, 8,5% din cheltuielile totale de consum pentru recreere si cultura, arata datele Eurostat - Biroul european de statistica al UE. Grecii au alocat.

Ministrul Culturii s-a facut de ras. Eminescu e cel mai mare poet CARE l-a dat Romania! Ce alte greseli a facut demnitarul

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, a vorbit la Digi24, intr-un dialog cu Cosmin Prelipceanu, despre ce reprezinta pentru el ca roman, ca si cadru didactic poetul Mihai Eminescu. Exprimarea a lasat, insa, de dorit, ministrul facand mai multe cacofonii si greseli gramaticale.

Romanul care a facut cea mai mare descoperire din lume despre Epoca Bronzului a murit la numai 47 de ani

Seful Sectiei de Arheologie a Muzeului National al Banatului, Alexandru Szentmiklosi, care a demonstrat ca langa Timisoara se afla probabil cea mai mare cetate de Epoca Bronzului din lume, a incetat din.

Romania a ajuns cel mai mare producator de porumb din UE, dar cele mai multe companii de profil din tara sunt controlate de actionari STRAINI

Agricultura autohtona pare sa fi reusit o performanta neasteptata: anul trecut, Romania a avut cea mai mare productie de porumb din istoria tarii, de aproape 19 milioane de tone, asigurand astfel aproape o tr.

VIDEO Peste 100 de oameni au iesit in strada la Valcea din solidaritate cu un bebelus aflat in moarte cerebrala: Asta e cea mai mare durere, ca nu se face nimic

Peste 100 de persoane s-au adunat sambata, 12 ianuarie, la pranz, in fata Spitalului Judetean Valcea la un protest ad-hoc in semn solidaritate cu situatia bebelusului de 1 an si o luna, internat aici in urma cu mai bine de o saptamana si apoi transferat la Bucuresti in coma. Este cel mai amplu protest pe o tema socio-medicala desfasurat pana acum la Valcea.

SOC TOTAL! Cum arata cea care l-a DIVORTAT pe cel mai bogat om din lume. Ea inca e maritata... (FOTO)

Cel mai bogat om din lume, fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, a luat prin surprindere, miercuri, o lume intreaga, anuntand ca divorteaza de sotie, dupa 25 de ani de casnicie. Dupa anuntul.

Cea mai mare universitate din Romania, prezenta la un targ educational din Budapesta

Cea mai mare universitate din Romania, ca numar de studenti, a participat, intre 10 si 12 ianuarie, la Targul International Educatio de la Budapesta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )