Libnet.ro
UNICEF

09:45

G-Dragon a lansat prima parte a noului sau album si clipul piesei Coup Detat!

Devorator Monden Devorator Monden,
G-Dragon a lansat prima parte a noului sau album si clipul piesei Coup Detat!

Dupa ce saptamana trecuta artistul a facut ravagii in randul publicului de la M Countdown K-CON din Los Angeles cand a interpretat live in premiera piesa Niliria alaturi de Missy Elliott, iata ca acum G-Dragon isi incanta fanii cu un nou clip, cel pentru single-ul Coup Detat, extras de pe noul sau album cu acelasi . continuă pe Devorator Monden

FOTO: S-a lansat prima zona de picnic 100% eco din Romania.

Eco-Rom Ambalaje organizatiadetinatoare a licentei marcii Punctul Verde Der Grune Punkt) in Romania impreuna cu Primaria Municipiului Tulcea au lansat, in Tulcea, spatiul ecologic de picnic Pallet Picnic Park, prima zona 100% eco de acest tip din tara. Locul de picnic are o suprafata de peste 4. 000 de metri patrati si este situat pe malul lacului Ciuperca din oras, in apropierea bazinului de inot. Acesta este realizat in totalitate din module de paleti din lemn, beneficiaza de un .

Eco-Rom Ambalaje a lansat prima zona de picnic 100% eco din tara noastra

Eco-Rom Ambalaje, impreuna cu Primaria Municipiului Tulcea, au lansat, in Tulcea, spatiul ecologic de picnic Pallet Picnic Park, prima zona 100% eco de acest tip din tara, se arata intr-un comunicat.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )