Libnet.ro
UNICEF

18:00

G4media:Ministrul Transporturilor, audiat la DNA in dosarul angajarii fictive la Aeroportul Otopeni a fostei consiliere a lui Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
G4media:Ministrul Transporturilor, audiat la DNA in dosarul angajarii fictive la Aeroportul Otopeni a fostei consiliere a lui Liviu Dragnea

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost audiat luni ca martor la DNA intr-un dosar privind angajarea fictiva la Compania Aeroporturi Bucuresti a Cristinei Elena Neamtu, fosta consiliera a lui Liviu Dragnea la Ministerul Dezvoltarii, scrie G4media. continuă pe Adevărul

UPDATE Ministrul Transporturilor, audiat la DNA in calitate de martor. Ce spune Razvan Cuc

Ministrul Transporturilor a fost audiat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, in calitate de martor. Razvan Cuc a spus ca este vorba despre un dosar deschis anul acesta si care vizeaza perioada in care a fost secretar de stat la Transporturi. El a refuzat sa dea mai multe detalii.

Ministrul Transporturilor, audiat la DNA. Razvan Cuc are calitate de martor intr-un dosar

Ministrul Transporturilor, Razavn Cuc, a fost audiat, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in calitate de martor. PRocurorii nu au comunicat informatii despre dosarul in care a fost audiat ministrul.

Ministrul Transporturilor, la DNA: Ce a declarat Razvan Cuc in fata procurorilor (surse)

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost audiat, luni, de procurorii DNA. Cuc a fost audiat in calitate de martor, sustin surse judiciare. Nu se stiu deocamdata informatii despre dosarul in care a fost .

Ministrul Transporturilor, la DNA: Ce a declarat Razvan Cuc in fata procurorilor

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost audiat, luni, de procurorii DNA. Cuc a fost audiat in calitate de martor. Nu se stiu deocamdata informatii despre dosarul in care a fost chemat ministrul Cuc la.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, audiat la DNA

ACTUALIZARE Cuc, dupa audierea la DNA: Dosarul vizeaza perioada in care am fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor ------ Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost audiat, astazi, la Directia Nationala Anticoruptie, intr-un dosar instrumentat de procurorii anticoruptie.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, audiat la DNA in calitate de martor

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost audiat luni de procurori la Directia Nationala Anticoruptie. Acesta s-a prezentat la DNA insotit de avocat.

Ministrul Transporturilor, primele declaratii dupa audierea de la DNA

Ministrul Transporturilor,Razavn Cuc, a facut primele declaratii dupa audierea de la DNA. Cuc afost audiat in calitate de martor, intr-un dosar mai vechi ce face referire la perioada in care Cuc.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Pe mine ma intereseaza sa fac ceea ce am spus, sa avem autostrazi in Romania, sa implementam proiectele care sunt in derulare

Ministrul Transporturilor, Razavn Cuc, a facut noi precizari la Antena 3 cu privire la audierea de azi de la Directia Nationala Anticoruptie. Am fost chemat la DNA in cursul diminetii, m-am prezentat.

Ministrul Transporturilor face acuzatii la adresa Regiotrans: Se fac smecherii se castiga bani si apoi se pleaca

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, acuza operatorul privat Regio Trans ca a anuntat extrem de tarziu ca de la 1 aprilie nu va mai opera pe ruta Oravita Berzovia, riscand sa lase calatorii fara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )