Libnet.ro
UNICEF

19:31

Gabi Tamas a fost arestat in Israel. Ce neleguire a facut fotbalistul roman

Playtech Playtech,
Gabi Tamas a fost arestat in Israel. Ce neleguire a facut fotbalistul roman

Gabi Tamas a fost arestat in Israel, dupa ce a fost prins in timp ce conducea pe autostrada cu 205 km/h, fiind sub influenta alcoolului. Politistii au anuntat ca Tamas avea o concentratie alcoolica de trei ori mai mare decat limita legala in Israel. Fotbalistul de 35 de ani al echipei Hapoel Haifa nu se [] . continuă pe Playtech

Gabi Tamas, arestat in Israel. Gonea cu peste 200 km/h si era beat la volan

Gabi Tamas, fundasul de 35 de ani al celor de la Hapol Haifa, se afla in centrul unui urias scandal in Israel, dupa ce a fost prins beat la volan. Fotbalistul se afla in prezent la tribunalul din Petah.

Gabi Tamas reloaded: Prins de politia israeliana baut la volan, cu viteza de 205 km/h

Gabi Tamas nu a reusit sa se tina prea mult departe de scandaluri, internationalul roman fiind prins baut la volan in Israel in timp ce conducea cu 205 km/h limita de viteza era de 90 km/h). Fundasul avea o concentratie alcoolica de 0. 77 g/l alcool pur in aerul expirat, de 3 ori mai mare decat limita legala in Israel. Se actualizeaza.

Gigi Becali, reactie NUCLEARA dupa ce Tamas a intrat iar in BELELE: Ce-ai facut, ma, ai baut!?

Gigi Becali a oferit prima reactie, dupa ce Gabi Tamas a fost retinut in Israel pentru ca a depasit cu mult viteza legala si nivelul de alcoolemie din sange permis. Finantatorul FCSB sustine ca fotbalistul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )