Libnet.ro
UNICEF

22:15

Gabriel Cotabita a urcat pe scena pentru PRIMA DATA dupa externare

România Liberă România Liberă,
Gabriel Cotabita a urcat pe scena pentru PRIMA DATA dupa externare

Gabriel Cotabita va urca pe scena, joi seara, la Gala Chapeau, in cadrul careia artisti precum Aurelian Temisan, Luminita Anghel, Loredana si Smiley vor interpreta cele mai indragite melodii ale solistului. continuă pe România Liberă

Gabriel Cotabita urca pe scena pentru prima data dupa externare

Gabriel Cotabita va urca pe scena, joi seara, la Gala Chapeau, in cadrul careia artisti precum Aurelian Temisan, Luminita Anghel, Loredana si Smiley vor interpreta cele mai indragite melodii ale solistului.

Gabriel Cotabita urca pe scena pentru PRIMA DATA dupa externare

Gabriel Cotabita va urca pe scena, joi seara, la Gala Chapeau, in cadrul careia artisti precum Aurelian Temisan, Luminita Anghel, Loredana si Smiley vor interpreta cele mai indragite melodii ale solistului.

REPORTAJ Gabriel Cotabita, revenire pe scena: imi pare rau, dar nu ati scapat de mine FOTO VIDEO

Gabriel Cotabita a revenit pentru prima data pe scena, dupa ce a fost gasit in stop cardio-respirator, la Gala Chapeau, eveniment desfasurat la Sala Palatului la care au participat mai multi cantareti care i-au interpretat piese din repertoriu. Cotabita a fost aplaudat minute in sir, a primit flori si a reusit sa cante pret de cateva secunde.

Se mareste Backstreet Boys! Nick Carter va deveni tatic pentru prima data

Vis implinit pentru Nick Carter. Solistul trupei Backstreet Boys va deveni tatic pentru prima data.

Volkswagen intra pe pierdere pentru prima oara dupa 15 ani

Grupul Volkswagen a raportat pierderi pentru prima oara dupa 15 ani.

Nepalul are pentru prima data o femeie presedinte

Parlamentul de la Katmandu a ales-o pe Bidhya Devi Bhandari drept presedinte al Nepalului. Astfel, ea a devenit prima femeie care detine functia suprema in statul asiatic .

Foto: Cantareata Sore si-a aratat burtica pentru prima data in public

Cantareata Sore a anuntat, in urma cu trei zile ca este insarcinata, iar joi si-a etalat burtica la un eveniment, prilej cu care a declarat ca asteapta o fetita. Pana acum, presa a speculat ca vedeta este gravida, insa Sore a purtat doar haine largi si nu a vrut sa raspunda intrebarilor pe aceasta tema.

Tehnica militara grea americana, pentru prima data in Romania. Peste 2000 de militari in Poligonul de la Smardan

Poligonul de la Smardan a fost luat cu asalt de cele mai moderne si performante tehnici militare ale americanilor. Tancuri Abrams, masini de lupta Bradley si tunuri autopropulsate din dotarea armatei americane care au ajuns pentru prima data in Romania. in premiera, soldatii romani au fost instruiti sa foloseasca si tehnica militara grea a americanilor. Totul in cadrul unui exercitiu la care participa peste 2000 de militari.

Gabriel Cotabita, prima oara pe scena dupa ce a iesit din coma! FOTO VIDEO

Gabriel cotabita a urcat, seara trecuta, pentru prima oara pe scena dup ace a iesit din coma, in vara acestui an! Iata cum a fost la Gala Chapeau, eveniment desfasurat aseara la Sala Palatului din Bucuresti! .

Gabriel Cotabita, din nou pe scena: Iubirea m-a adus inapoi

A invins moartea si a vrut sa le multumeasca fanilor sai asa cum stie mai bine: prin muzica. Gabriel Cotabita a urcat din nou pe scena, iar Sala Palatului s-a dovedit neincapatoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )