Libnet.ro
UNICEF

23:15

Gabriel Les: Militarul roman mort la Kabul executa o misiune de patrulare

Adevărul Adevărul,
Gabriel Les: Militarul roman mort la Kabul executa o misiune de patrulare

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a precizat ca militarul roman mort la Kabul executa o misiune de patrulare, iar atacul a avut loc la ora 11. continuă pe Adevărul

Cine este militarul roman care a murit intr-un atac in Kabul: Se afla la a treia misiune in Afganistan

Militarul roman care si-a pierdut viata astazi, 5 septembrie, in Afganistan este caporalul cls. a III-a Ciprian-Stefan Polschi, care indeplinea functia de sofer in cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul, anunta Ministerul Apararii. Militarul se afla la a treia misiune in Afganistan, iar ministrul Gabriel Les a semnat ordinul de avansare la gradul de sublocotenent post-mortem.

Militar roman, mort in Afganistan

Un militar roman a fost ucis, joi, in Kabul, Afganistan, in timp ce afla intr-o misiune de patrulare, a declarat, ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, informeaza Agerpres.

Ministrul Apararii, Gabriel Les, despre cazul diplomatului ucis in Kabul: in functie de cererile MAE, vom lua deciziile cele mai bune

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a vorbit la Antena 3 despre diplomatul roman, in varsta de 43 de ani, care a murit in urma atentatului terorist de la Afganistan. Din pacate, se intampla astfel de.

MApN: S-A AFLAT cine este militarul roman ucis, joi, in explozia de la KABUL (FOTO)

Militarul roman care si-a pierdut viata joi in Afganistan este caporalul cls. a III-a Ciprian-Stefan Polschi, care indeplinea functia de sofer in cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul, a transmis.

Cine este militarul roman care a fost ucis in atentatul de astazi de la Kabul

Militarul roman care si-a pierdut viata astazi in Afganistan este caporalul cls. a III-a Ciprian-Stefan Polschi 38 de ani) si indeplinea functia de sofer in cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul, anunta Ministerul Apararii.

Gabriel Les (MApN): Este o chestiune de minute pana cand vom informa familia militarului ucis Ce spune demnitarul despre compensatii financiare pentru rudele lui (VIDEO)

Gabriel Les, ministrul Apararii Nationale, a precizat, in direct pe B1TV, ca este o chestiune deja de minute pana ca familia militarului roman sa fie informata cu privire la decesul acestuia, survenit.

Breaking News. Militar roman, mort in Afganistan

Un militar roman a fost ucis, joi, in Kabul, Afganistan, in timp ce afla intr-o misiune de patrulare.

Cine este diplomatul roman mort in atacul terorist de la Kabul. Ministrul de Externe: Si-a dat viata pentru a-i salva pe ceilalti

Ministrul de Externe, Ramona Manescu, a precizat ca diplomatul roman care a murit in atacul terorist de la Kabul avea 43 de ani si facea parte din structura de securitate a misiunii diplomatice. Ea a precizat ca atacul a fost unul sustinut, cu masini-capcana.

Klaus Iohannis transmite condoleante familiei militarului roman mort in Afganistan: Le sunt alaturi in aceste momente dureroare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis joi, un mesaj de condoleante, in urma atacului terorist comis la Kabul, Afganistan, soldat cu decesul unui militar roman. imi exprim intreaga compasiune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )