Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cine este militarul roman care a fost ucis in atentatul de astazi de la Kabul

Adevărul Adevărul,
Cine este militarul roman care a fost ucis in atentatul de astazi de la Kabul

Militarul roman care si-a pierdut viata astazi in Afganistan este caporalul cls. a III-a Ciprian-Stefan Polschi 38 de ani) si indeplinea functia de sofer in cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul, anunta Ministerul Apararii. continuă pe Adevărul

Cine este militarul roman care a murit intr-un atac in Kabul: Se afla la a treia misiune in Afganistan

Militarul roman care si-a pierdut viata astazi, 5 septembrie, in Afganistan este caporalul cls. a III-a Ciprian-Stefan Polschi, care indeplinea functia de sofer in cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul, anunta Ministerul Apararii. Militarul se afla la a treia misiune in Afganistan, iar ministrul Gabriel Les a semnat ordinul de avansare la gradul de sublocotenent post-mortem.

MApN: S-A AFLAT cine este militarul roman ucis, joi, in explozia de la KABUL (FOTO)

Militarul roman care si-a pierdut viata joi in Afganistan este caporalul cls. a III-a Ciprian-Stefan Polschi, care indeplinea functia de sofer in cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul, a transmis.

MAE: Un diplomat roman a fost ucis, iar altul a fost ranit intr-un atac terorist in Afganistan (FOTO, VIDEO)

Un diplomat roman a fost ucis, iar un altul a fost grav ranit itr-un atac terorist care a avut loc in capitala Afganistanului, informeaza Ministerul roman al Afacerilor Externe. Potrivit unui comunicat de.

Cine este diplomatul roman mort in atacul terorist de la Kabul. Ministrul de Externe: Si-a dat viata pentru a-i salva pe ceilalti

Ministrul de Externe, Ramona Manescu, a precizat ca diplomatul roman care a murit in atacul terorist de la Kabul avea 43 de ani si facea parte din structura de securitate a misiunii diplomatice. Ea a precizat ca atacul a fost unul sustinut, cu masini-capcana.

Atac terorist in Afganistan! Un diplomat roman a fost ucis

Un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a murit, iar altul a fost grav ranit in urma atacului terorist care a avut loc in noaptea de luni spre marti, la Kabul, in Afganistan, informeaza.

Imagini exclusive! Atentatul terorist in care a fost ucis diplomatul roman

Imagini in exclusivitate de la atentatul terorist din Kabul,in care a fost ucis diplomatul roman au fost publicate in urma cu scurt timp de jurnalistul Radu Tudor, pe blogul sau. in imagini se.

VIDEO Imagini cu atentatul sinucigas de la Kabul, in urma caruia un militar roman a fost ucis

Un atac sinucigas a avut loc, joi, in centrul capitalei afgane Kabul, au anuntat oficialii guvernamentali. in urma exploziei care a avut loc in apropiere de sediul NATO si de ambasada SUA, un militar roman a murit.

Gabriel Les: Militarul roman mort la Kabul executa o misiune de patrulare

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a precizat ca militarul roman mort la Kabul executa o misiune de patrulare, iar atacul a avut loc la ora 11.

Cine este iubitul Iuliei Albu

Iulia Albu traieste de ceva timp o poveste de dragoste pe care a preferat sa o tina departe de lumina reflectoarelor. Iata cine i-a cucerit inima si cum au fost cei doi fotografiati de paparazzi alaturi de fiica vedetei.

Cine este si cum arata azi Gabriela, romanca vanduta de Nicolae Ceausescu unui presedinte canibal din Africa

Romanca vanduta de Nicolae Ceausescu unui presedinte canibal din Africa a vorbit despre cum a trait alaturi de acesta in Republica Centrafricana si despre stilul de viata al fostului dictator. Gabriela a marturisit ca Jean-Bedel Bokassa s-a purtat frumos cu ea si a negat faptul ca acesta ar fi fost canibal. Gabriela a fost vanduta .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )