Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Les: Trecerea STS sub coordonarea MApN cred ca este unica solutie

România Liberă România Liberă,
Gabriel Les: Trecerea STS sub coordonarea MApN cred ca este unica solutie

Ministrul Apararii, Gabriel Les, sustine ca trecerea STS sub coordonarea Ministerului Apararii Natio. continuă pe România Liberă

Gabriel Les cere trecerea STS sub coordonarea Ministerului Apararii

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, scrie vineri seara pe Facebook, ca trecerea STS sub coordonarea MApN este unica solutie de a reforma si reda credibilitatea aceastei structuri esentiale pentru sistemul national de securitate.

Gabriel Les: Sper ca in cateva luni sa poata fi semnat contractul de executie pentru corvetele multifunctionale

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat vineri la Constanta ca spera ca in cateva luni sa poata fi semnat contractul de executie pentru corvetele multifunctionale, precizand ca, in timp ce ministerul se judeca cu unul dintre ofertantii care a contestat licitatia, se negociaza contractul de executie cu consortiul declarat castigator.

Ministrul Apararii spera ca in cateva luni sa fie semnat contractul pentru executia corvetelor. Gabriel Les: `Ceea ce va pot spune acum - licitatia este contestata`

Gabriel Les, ministrul Apararii Nationale, a declarat, vineri, ca spera ca in cateva luni sa poata fi semnat contractul de executie pentru corvetele multifunctionale, in contextul in care licitatia a fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )