Libnet.ro
UNICEF

18:15

Gabriel Oprea: In 1993 am demisionat din armata pentru afaceri cu Anghel Iordanescu. Am jucat fotbal - tenis cu Miron Cozma

Hotnews Hotnews,
 Gabriel Oprea: In 1993 am demisionat din armata pentru afaceri cu Anghel Iordanescu. Am jucat fotbal - tenis cu Miron Cozma

Liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, a relatat, raspunzand unor intrebari, ca in 1993 a demisionat din armata pentru a derula cu selectionerul echipei nationale de fotbal Anghel Iordanescu proiecte imobiliare si ca a jucat fotbal-tenis cu Miron Cozma, partener intr-o asociatie de profil, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Amintirile premierului interimar Gabriel Oprea: in 1993 am demisionat din armata pentru afaceri cu Iordanescu

Prezent in studioul B1 TV, Gabriel Oprea a povestit, raspunzand unor intrebari, cum a demisionat din armata pentru a derula cu Anghel Iordanescu mai multe proiecte imobiliare.

Decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in Statele Unite a fost contrasemnat de Gabriel Oprea

Premierul interimar Gabriel Oprea a anuntat, duminica seara, ca a contrasemnat decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in Statele Unite ale Americii si ca informatii pe aceasta tema urmeaza sa fie comunicate de catre Presedintie. Maior este un om care si-a facut datoria fata de tara iar acum va fi ambasador - oricum lui ii placea sa i se spuna ambasador - si cred ca ne va reprezenta cu cinste in Statele Unite ale Americii. Am contrasemnat documentul, a spus Oprea la B1 Tv.

Gabriel Oprea: Nu imi doresc sa fiu prim ministru al Romaniei. Cred ca sunt bun ca vicepremier pe securitate nationala

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat, duminica seara, la B1 Tv, raspunzand unei intrebari pe aceasta tema, ca nu isi doreste sa fie prim ministru al Romaniei. Nu imi doresc sa fiu prim ministru al Romaniei. Am ramas la 10 ani fara tata, tata a fost militar. Am facut scoala de ofiteri, am vrut sa ajung militar, am ajuns. Cred ca sunt bun pe acest domeniu - securitate nationala - si imi doresc sa imi fac treaba bine. Cred ca sunt bun ca vicepremier pe securitate nationala, am muncit mult pentru functia asta, a afirmat Gabriel Oprea.

Gabriel Oprea, despre pensiile militarilor, in Senat: Va cer sa dam un vot favorabil pentru aceasta lege, pentru militarii romani, pentru securitatea nationala si pentru viitorul Romaniei (VIDEO)

In Senat se dezbate luni proiectul pensiilor speciale pentru militari. La inceputul sedintei, premierul interimar, Gabriel Oprea, i-a indemnat pe senatori sa voteze pentru adoptarea acestor pensii, subliniind ca o.

Legea pensiilor militare a trecut de Senat. Gabriel Oprea: O cariera militara inseamna foarte multe constrageri si privatiuni pe care alte meserii nu le au

15 Legea pensiilor militare a trecut de Senat. Anuntul a fost facut de premierul interimar Gabriel Oprea in plenul Parlamentului. in Senat se dezbate luni proiectul pensiilor speciale pentru militari. La.

Gabriel Oprea (UNPR): Am incheiat o fuziune prin absorbtie cu PPDD. Pana anul viitor vrem sa avem 1 milion de membri de partid

Gabriel Oprea a anuntat luni dimineata fuziunea prin absorbtie cu PPDD, informeaza B1 TV. Premierul interimar a precizat ca UNPR are usile deschise pentru cei care vor sa faca politica onest si a caror inima.

Gabriel Oprea nu vrea prim-ministru. in ce domeniu s-a pregatit liderul UNPR

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, afirma ca nu isi doreste sa fie numit, indiferent de moment, in functia de prim-ministru, cu argumentul ca el s-a pregatit in domeniul militar si crede ca este potrivit pentru.

Gabriel Oprea a contrasemnat decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in SUA

Premierul interimar Gabriel Oprea a contrasemnat decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in Statele Unite ale Americii, informeaza B1 TV. Fostul director SRI George Maior a fost propus, la sfarsitul lui.

Gabriel Oprea, despre numirea lui MRU la sefia SIE: Nu ne retragem cuvantul. De principiu il sprijinim pe presedintele Romaniei

Gabriel Oprea a fost prezent in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, si a vorbit despre sustinerea pe care UNPR o acorda lui Mihai Razvan Ungureanu pentru numirea la sefia SIE. Pe.

Gabriel Oprea, despre semnarea acordului cu Federatia Nationala a Pensionarilor din Romania: Politica trebuie sa fie despre principii

UNPR a semnat luni un acord de colaborare cu Federatia Nationala a Pensionarilor din Romania. Gabriel Oprea a declarat, la sediul UNPR, ca am semnat acest acord de colaborare, mai ales ca UNPR si FNPR suntem.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )