Libnet.ro
UNICEF

19:16

Gabriel Oprea, despre cine se face vinovat de moartea politistului Gigina: Nu o pot spune oficial

Antena3 Antena3,
Gabriel Oprea, despre cine se face vinovat de moartea politistului Gigina: Nu o pot spune oficial

Gabriel Oprea a povestit la Sinteza Zilei de la Antena 3 si ce s-a intamplat in noaptea fatala in care politistul Bogdan Gigina si-a pierdut viata. in acea zi am avut trei. continuă pe Antena3

Gabriel Oprea, despre politistul Gigina: Daca era un profesionist ...

Senatorul Gabriel Oprea sustine ca echipajul care i-a asigurat escorta in octombrie 2015 fusese avertizat despre existenta gropilor de pe asfalt si a sugerat ca politistul Bogdan Gigina ar fi putut scapa cu viata daca era un profesionist si refuza misiunea.

Judecatorul Cristi Danilet explica efectele votului prin care 73 de senatori au decis ca Gabriel Oprea nu trebuie anchetat de DNA pentru moartea politistului Bogdan Gigina: Justitia este impiedicata a se infaptui. O putere politica se opune

Judecatorul Cristi Danilet, membru in Consiliul Superior al Magistraturii CSM), a precizat, marti, pe blogul sau, ca votul dat de senatori impotriva inceperii urmaririi penale a lui Gabriel Oprea reprezinta un conflict constitutional intre puteri, intrucat justitia este impiedicata a se infaptui, din cauza ca o putere politica a statului se opune.

Radu Banciu, despre faptul ca Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: E vorba de moartea unui om si el este judecat de prietenii lui, de oamenii cu care merge la pahar. Este supefiant (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala pentru ucidere din culpa in.

Radu Banciu, despre faptul ca Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: E vorba de moartea unui om si el este judecat de prietenii lui, de oamenii cu care merge la pahar. Este stupefiant (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala pentru ucidere din culpa in.

Actorul Marius Vizante, mesaj catre Gabriel Oprea: Boss, tu chiar mai dormi linistit?

Cazul politistului Bogdan Gigina, care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta in timp ce facea parte din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, starneste reactii dure chiar si la aproape un an de la tragedie. Actorul Marius Florea Vizante a postat pe Facebook un mesaj intitulat Boss, tu chiar mai poti trai linistit? in care face referire la moartea politistului, cat si la Mineriada sau la tragedia de la Maternitatea Giulesti.

Rasturnare de situatie. Gabriel Oprea il scoate vinovat pe politistul Bogdan Gigina. Cum a cazut insa generalul din put in lac

Salvat de colegi de la urmarirea penala pentru ucidere din culpa in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, Gabriel Oprea a facut o declaratie controversata in plenul Parlamentului. Fostul.

Reactia mamei lui Bogdan Gigina, dupa ce Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: Cel care sta cuminte pe bancheta din spate a masinii, nefacandu-se vinovat de nimic, traieste frumos

Mama politistului Bogdan Gigina, care a murit anul trecut, dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe bulevardul Stirbei Voda din Capitala, in timp deschidea coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, a criticat, marti, decizia senatorilor privind cererea procurorilor DNA de incepere a urmaririi penale a fostului vicepremier.

DNA reactioneaza dupa ce senatorii au facut scut in jurul lui Oprea: Nu mai putem stabili raspunderea penala a lui Oprea pentru moartea politistului Bogdan Gigina. Senatorii au blocat ancheta penala (VIDEO)

DNA reactioneaza dupa ce senatorii au facut scut in jurul lui Gabriel Oprea si l-au salvat de urmarirea penala pentru ucidere din culpa in cazul mortii politistului Bogdan.

Cine sunt senatorii care au votat impotriva cererii DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea

Senatori de la PSD, ALDE, PRU si fosti UNPR au votat impotriva cererii de urmarire penala formulate de DNA pe numele lui Gabriel Oprea pentru omor din culpa in cazul politistului Bogdan Gigina, printre ei numarandu-se Calin Popescu Tariceanu, Ioan Chelaru sau Ilie Nastase, informeaza Mediafax.

Raspuns cinic al lui Gabriel Oprea, dupa mesajul sfasietor al mamei lui Bogdan Gigna: Votul din Senat nu ma face imun in fata Justitiei. Tupeul fostului vicepremier enerveaza si mai rau. Raspunsurile celor revoltati sunt sterse imediat

Fostul vicepremier Gabriel Oprea sustine ca votul de luni al senatorilor, care au respins cererea procurorilor anticoruptie privind inceperea urmaririi penale, in cazul mortii politistului Gigina, nu il face imun in fata Justitiei si nici nu inchide drumul dosarului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )