Libnet.ro
UNICEF

16:30

Gabriel Oprea: O persoana decedata si trei disparute in urma inundatiilor

Antena3 Antena3,
Gabriel Oprea: O persoana decedata si trei disparute in urma inundatiilor

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a declarat miercuri la sediul MAI ca in urma inundatiilor o persoana a decedat in judetul Arges, iar alte trei persoane date disparute sunt cautate de angajatii. continuă pe Antena3

Gabriel Oprea face bilantul inundatiilor: 63 de localitati din 10 judete, afectate. O persoana decedata, alte patru disparute (VIDEO)

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat miercuri ca in urma inundatiilor au fost afectate 63 de localitati din 10 judete, o persoana din Arges a decedat si alte patru din Valcea, Arges si Teleorman sunt .

Bilantul inundatiilor: 63 localitati din 10 judete afectate; o persoana decedata, alte patru disparute

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat ca in urma inundatiilor din ultimele zile au fost afectate 63 de localitati din 10 judete, o persoana din Arges a decedat si alte patru din Valcea, Arges si Teleorman sunt date disparute, iar 400 de oameni ramasi.

SONDAJ Jumatate din romani cred ca Guvernul a reactionat bine la problemele de securitate nationala. Gabriel Oprea, apreciat ca avand o prestatie mai buna

Intr-un raport de cercetare privind securitatea nationala, realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES), a fost analizata notorietatea si increderea in viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

Victor Ponta l-a eliberat din functie pe seful DGIPI, Gelu Oltean, la solicitarea lui Gabriel Oprea

Premierul Victor Ponta a declarat ca l-a eliberat din functie pe seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna DGIPI) din Ministerul Afacerilor Interne MAI), Gelu-Marin Oltean, la propunerea ministrului de resort Gabriel Oprea.

Ce cred romanii despre ministrul de Interne, Gabriel Oprea (SONDAJ)

Intr-un raport de cercetare privind securitatea nationala, realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie a fost analizata notorietatea si increderea in viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea. 27% dintre cei intervievati au spus ca au incredere in ministrul de Interne, se arata intr-un sondaj postat pe site-ul MAI.

MAI: Seful DIPI, eliberat din functie la cererea lui Gabriel Oprea

Seful Departamentului Informatii si Protectie Interna DIPI), fosta DGIPI, din Ministerul Afacerilor Interne MAI), Gelu Oltean, a fost eliberat ieri din functie la cererea ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, si va fi inlocuit de un adjunct pana la o noua numire pe aceasta functie, se arata intr-un comunicat al MAI.

Doi morti, in urma inundatiilor din Bulgaria

Doua persoane au murit, in centrul Bulgariei, din cauza inundatiilor provocate de ploile abundente din ultimele zile, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )