Libnet.ro
UNICEF

07:15

Gabriel Oprea, PREMIERUL Romaniei. Care sunt noile sale atributii

Antena3 Antena3,
Gabriel Oprea, PREMIERUL Romaniei. Care sunt noile sale atributii

Gabriel Oprea va conduce Guvernul cat timp Victor Ponta va fi in vacanta. Vor fi doua saptamani in care se va juca de-a premierul Romaniei, probabil singurele saptamani in care isi va justifica. continuă pe Antena3

Gabriel Oprea l-ar putea inlocui pe Victor Ponta la sedinta CSAT privind privatizarea CFR Marfa

VicepremierulGabriel Oprea l-ar putea inlocui, la sedinta CSAT in care se va discuta despre privatizarea CFR Marfa, pe premierul Victor Ponta, daca acesta va fi in concediu, potrivit Mediafax. Victor Ponta a.

Dan Voiculescu, la DNA pentru declaratii in dosarul de santaj in care sunt cercetati fiica sa si directorul Antena Group (VIDEO)

Dan Voiculescu a ajuns luni dimineata la Directia Nationala Anticoruptie pentru a da declaratii in dosarul in care directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat pentru santaj. in acelasi.

Dan Voiculescu, fara o lentila la DNA: Seful Intact, audiat in dosarul de santaj in care sunt cercetati fiica sa si directorul Antena Group (VIDEO)

Dan Voiculescu a ajuns luni dimineata la Directia Nationala Anticoruptie pentru a da declaratii in dosarul in care directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat pentru santaj. in acelasi dosar,.

Style Judgement! Iata care sunt cele mai scumpe rochii de mireasa din toate timpurile

Rochia de mireasa este ceva la care majoritatea fetelor viseaza inca din perioada copilariei. Isi imagineaza modelul rochiei care le va transforma pentru o zi in printese, iar cand ziua nuntii se apropie. fac totul pentru a gasi o rochie de mireasa al carui design sa se apropie cat mai mult de imaginea pe care o au bine intiparita in minte. Astazi, va propunem sa uitati pentru o secunda de bugetul alocat nuntii si sa admirati cele mai scumpe si spectaculoase rochii de mireasa ale tuturor timpurilor. Continue reading .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )