Libnet.ro
UNICEF

16:00

Style Judgement! Iata care sunt cele mai scumpe rochii de mireasa din toate timpurile

ADPM ADPM,
Style Judgement! Iata care sunt cele mai scumpe rochii de mireasa din toate timpurile

Rochia de mireasa este ceva la care majoritatea fetelor viseaza inca din perioada copilariei. Isi imagineaza modelul rochiei care le va transforma pentru o zi in printese, iar cand ziua nuntii se apropie. fac totul pentru a gasi o rochie de mireasa al carui design sa se apropie cat mai mult de imaginea pe care o au bine intiparita in minte. Astazi, va propunem sa uitati pentru o secunda de bugetul alocat nuntii si sa admirati cele mai scumpe si spectaculoase rochii de mireasa ale tuturor timpurilor. Continue reading . continuă pe ADPM

AGENDA ZILEI: Vezi care sunt cele mai IMPORTANTE evenimente de vineri, 26 iulie.

Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Egipt sau se afla pe teritoriul acestui stat asupra faptului ca demonstratiile de protest si violentele continua. Incepand cu data de 26 iulie 2013, pe teritoriul R. Egipt sunt anuntate manifestatii care pot determina noi confruntari intre protestatari. MAE recomanda cetatenilor romani sa evite calatoriile, pana la restabilirea situatiei, iar celor care se afla pe teritoriul egiptean li se recomanda .

Admitere Facultate 2013 Concurenta de 5 candidati pe loc la Facultatea de Urbanism. Care sunt cele mai cautate specializari

La Facultatea de Urbanism din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu Bucuresti au concurat 5 candidati pe un loc, au anuntat reprezentantii facultatii intr-un comunicat remis HotNews. ro. Urbanismul si peisagistica sunt specializari din ce in ce mai cautate de absolventii de liceu, potrivit acestora.

ADPM Beauty! Bronz cu aspect natural la tine acasa! Care sunt cele mai eficiente autobronzante ale momentului!

Chiar daca este vara, nu toata lumea agreeaza ideea de a petrece ore intregi la plaja sub razele de cele mai multe ori nocive ale soarelui pentru a obtine un bronz demn de covorul rosu. Tocmai de aceea s-au inventat produsele autobronzante, insa trebuie sa recunoastem ca multe dintre ele au foarte multe minusuri. Iata in continuare ce produse trebuie sa folosesti daca iti doresti garantia unui bronz cu aspect natural! Continue reading .

FOTO Cofetarul care transforma cele mai inspaimantatoare ganduri in prajituri delicioase

O englezoaica prepara torturi considerate de clienti adevarate opere de arta, chiar daca cei mai multi dintre ei se declara oripilati de felul in care arata prajiturile.

Toyota a fost detronata. Iata care este cel mai mare producator auto din lume

General Motors GM) a preluat pozitia de cel mai mare producator auto la nivel mondial. GM a vandut in trimestrul al doilea mai multe automobile decat rivalul japonez Toyota, marcand revenirea industriei.

ADPM Travel! Top 10 cele mai tari parcuri de distractie din lume!

Parcurile de distractie reprezinta alegerea perfecta pentru vacanta de vara, indiferent de varsta. Acestea pun la dispozitia turistilor atractii de tot felul menite sa satisfaca atat dorintele celor mici, cat si pe ale adultilor. De la Walt Disney World si pana la Port Aventura sau Canads Wonderland, ADPM iti spue care sunt cele mai tari parcuri de distractie din intreaga lume! Continue reading .

FOTO Cele mai interesante picioare din New York

Ce spun picioarele unei femei despre ea? Se pare ca indeajuns de mult, potrivit unei fotografe din New York, care a stabilit un record din a captura membrele inferioare ale femeilor.

Autoritatile americane confirma: tigarile mentolate sunt cele mai periculoase

Tigarile mentolate pun, cu adevarat, un risc mai mare asupra sanatatii decat cele normale, arata cel mai recent raport al Autoritatii Americane pentru Controlul Alimentelor si Medicamentelor FDA.

FOTO Cele mai ciudate poduri din lume

Cele mai multe poduri sunt facute pentru a transporta oameni sau vehicule dintr-un loc in altul. Dar unde mai este distractia in toata aceasta treaba? Astfel, mai multi arhitecti si ingineri si-au lasat imaginatia sa zburde atunci cand au construit cateva poduri care au ajuns sa fie unice, amuzante si uimitoare.

Cele mai frecvente mituri despre tratarea durerilor de spate.

Durerile de spate sunt tratate, de cele mai multe ori, fara a cere sfatul medicului. Farmacista recomanda un medicament antiinflamator bun, bunica are o crema chinezeasca eficienta, iar un prieten sugereaza sa schimbi salteaua pe care dormi. Medicii specialisti sustin ca toate aceste tratamente populare pentru durerile de spate sunt ineficiente, deoarece nu solutioneaza cauza. Nu toata lumea trebuie sa stea la pat cand are dureri de spate si nu toate femeile scapa de acestea daca renunta la .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )