Libnet.ro
UNICEF

08:00

Gabriel Petrea candideaza pentru functia de secretar general al PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriel Petrea candideaza pentru functia de secretar general al PSD

Gabriel Petrea, presedintele Tineretului Social Democrat, a anuntat miercuri ca va candida pentru functia de secretar general al PSD la congresul din 29 iunie. continuă pe Ziarul Bursa

Candidat-surpriza pentru functia de secretar-general al PSD. Surse: Are sustinerea premierului Dancila

Mihai Fifor, presedintele Consiliului National al PSD, va candida pentru functia de secretar general al partidului la Congresul de sambata. in cazul in care va fi ales, Fifor va demisiona din functia de presedinte al Consiliului National, un rol mai degraba decorativ. Surse politice sustin pentru Adevarul ca Fifor are sustinerea premierului Viorica Dancila.

IN CADRUL PSD: Codrin Stefanescu candideaza pentru functia de secretar general

Codrin Stefanescu a anuntat ca astazi isi va depune candidatura pentru functia de secretar general al PSD, adaugand ca toate actiunile sale sunt pentru binele partidului.

Codrin Stefanescu, demis din functia de secretar general al PSD dupa incarcerarea lui Dragnea, candideaza iar pentru acest post

Codrin Stefanescu isi va depune, marti, candidatura pentru functia de secretar general al PSD, functie pe care a detinut-o pana la condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea. Stefanescu se prezinta ca fiind cu bune si cu rele si ca a fost permanent si neconditionat alaturi de partid, de liderii judeteni, de primari, de consilierii judeteni si locali.

Codrin Stefanescu candideaza pentru functia de secretar general: imi pun tot sufletul pentru PSD

Codrin Stefanescu a anuntat ca marti, la ora 12,30, isi va depune candidatura pentru functia de secretar general al PSD, adaugand ca toate actiunile sale sunt pentru binele partidului. Ma.

Presedintele TSD, Gabriel Petrea, si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PSD

Gabriel Petrea, presedintele Tineretului Social Democrat, a anuntat miercuri ca va candida pentru functia de secretar general al PSD la congresul din 29 iunie. Am luat aceasta decizie pentru ca nu.

PRESEDINTELE TSD: Petrea si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PSD

Presedintele Tineretului Social Democrat TSD), Gabriel Petrea, si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PSD, la congresul de sambata, anunta un comunicat de presa.

Un fost jurnalist candideaza pentru functia de presedinte executiv al PSD: ,,Raman acelasi om

Vicepremierul Daniel Suciu, ministru al dezvoltarii regionale si administratiei publice, si-a anunta.

inghesuiala mare la functia de secretar general al PSD: ,,Nu vreau putere

Gabriel Petrea, presedintele Tineretului Social Democrat TSD), a anuntat miercuri ca va candida pen.

Mihai Fifor candideaza la functia de secretar general al PSD

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, a anuntat, astazi, ca va candida la congresul din 29 iunie pentru functia de secretar general al partidului.

PRESEDINTELE PSD BRASOV: Dunca, sustinut pentru functia de secretar general al PSD

Presedintele PSD Brasov, Marius Dunca, este sustinut in unanimitate de organizatia pe care o conduce pentru a candida la functia de secretar general al PSD, la congresul de sambata. Dunca a precizat ca vrea sa recladeasca relatia dintre partid si societate pe piloni de incredere si asumare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )