Libnet.ro
UNICEF

20:45

Gabriel Sandu ii acuza pe fostii ambasadori Taubman, Gitenstein si Eichtinger de trafic de influenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriel Sandu ii acuza pe fostii ambasadori Taubman, Gitenstein si Eichtinger de trafic de influenta

ACTUALIZARE 14:57 Theodor Stolojan: in perioada cat am fost consilier prezidential nu am avut nicio interventie legata de Microsoft Europarlamentarul democrat-liberal Theodor Stolojan face precizari in legatura cu denuntul facut de domnul Gabriel Sandu, mentionand ca in perioada cat a fost consilier prezidential 2005-2006) nu a avut niciun memoriu inregistrat in lucru si nicio interventie legata de Microsoft, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. ------ Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor, a depus ieri un denunt la Directia Nationala Anticoruptie DNA) in care ii acuza pe fostii ambasadori americani la Bucuresti Nicholas Frank Taubman si Mark H. Gitenstein, precum si pe fostul ambasador al Austriei Martin Eichtinger, de trafic de influenta si instigare la trafic de influenta. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriel Sandu ii acuza pe fostii ambasadori Taubman, Gitenstein si Eichtinger de trafic de influenta

Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor, a depus ieri un denunt la Directia Nationala Anticoruptie DNA) in care ii acuza pe fostii ambasadori americani la Bucuresti Nicholas Frank Taubman si Mark H. Gitenstein, precum si pe fostul ambasador al Austriei Martin Eichtinger, de trafic de influenta si instigare la trafic de influenta.

Gabriel Sandu ii acuza pe fostii ambasadori Taubman, Gitenstein si Eichtinger de trafic de influenta

Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor, a depus astazi un denunt la Directia Nationala Anticoruptie DNA) in care ii acuza pe fostii ambasadori americani la Bucuresti Nicholas Frank Taubman si Mark H. Gitenstein, precum si pe fostul ambasador al Austriei Martin Eichtinger, de trafic de influenta si instigare la trafic de influenta.

Fostul ministru Gabriel Sandu depune un denunt la DNA in care ii acuza pe Traian Basescu si compania Microsoft de constituire de grup infrational organizat / Fostii ambasadori americani Taubman si Gitenstein, acuzati de trafic de influenta

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu a depus miercuri un denunt la DNA in care acuza compania Microsoft si pe fostul presedinte Traian Basescu de constituire de grup infrational organizat. Denuntul, care a fost publicat de site-urile stiripesurse. ro si corectnews. com, ii mai acuza pe fostii ambasadori americani Nicholas Frank Taubman si Mark H. Gitenstein, dar si pe reprezentantul Austriei, Martin Eichtinger, de traficul de influenta si instigare la trafic de infuenta.

KPMG, firma care a contribuit la falimentul Astra Asigurari, a luat mita de la Microsoft, acuza fostul ministru Gabriel Sandu intr-un denunt penal

Printre cei denuntati de catre fostul ministrul al Comunicatiilor se mai numara generali SRI si STS, fostul presedinte Basescu, fostul premier Emil Boc, fostul consilier prezidential Theodor Stolojan, fostul ministru Elena Udrea, fostii ambasadori ai USA Nicholas Frank Taubman si Mark H. Gitenstein si ambasadorul Austriei - Martin Eichtinger , dar si actualul ambasador al Romaniei in Kazahstan, Cezar Armeanu.

Gabriel Sandu a facut un denunt la DNA in care ii acuza pe Basescu, ambasadori SUA si pe compania Microsoft ca au facut parte dintr-un grup infractional

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu a depus in cursul zilei de astazi un denunt la DNA in care acuza compania Microsoft, si pe fostul presedinte Traian Basescu de constituire de grup infrational organizat. in denunt mai sunt mentionati fostii ambasadori americani Nicholas Frank Taubman si Mark H. Gitenstein, dar si Elena Udrea sau Emil Boc.

Fostul ministru Gabriel Sandu ii denunta pe Traian Basescu, Emil Boc, Elena Udrea si pe doi fosti ambasadori ai SUA in dosarul Microsoft

Fostul ministru PDL al Comunicatiilor Gabriel Sandu arunca in aer scena politica, cu un denunt spectaculos in dosarul licentelor Microsoft, scrie site-ul CorectNews. ro. Sandu, trimis miercuri.

Fostul ministru Gabriel Sandu, denunt la DNA. Basescu si compania Microsoft, acuzati de constituire de grup infrational organizat

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu a depus miercuri un denunt la DNA in care acuza compania Microsoft si pe fostul presedinte Traian Basescu de constituire de grup infrational organizat. Ce spune Basescu despre denunt.

BOMBA: Senzationalul denunt facut de fostul ministru GABRIEL SANDU la DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a inculpatilor Gabriel Sandu, Claudiu Florica, Dinu Pescariu si Calin Tatomir in dosarul Microsoft. Acestia.

Gabriel Sandu, Dinu Pescariu, Claudiu Florica si Calin Tatomir, trimisi in judecata in dosarul Microsoft 3

ACTUALIZARE 16:58 Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, fostul jucator de tenis Dinu Pescariu, omul de afaceri Claudiu Florica si fostul director general al Microsoft Romania SRL Calin Tatomir, au fost trimisi astazi in judecata de procurorii anticoruptie in dosarul Microsoft 3, potrivit unui comunicat de presa al DNA. ------------ Procurorii anticoruptie au pus sechestru, in dosarul Microsoft 3, asupra unor sume de bani aflate in conturi bancare, asupra unor bunuri si parti sociale detinute de fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, fostul jucator de tenis Dinu Pescariu, omul de afaceri Claudiu Florica si Calin Tatomir, fost director general Microsoft Romania SRL, a anuntat marti DNA.

Avocatul lui Gabriel Sandu, prima reactie dupa denuntul anului: Este disperat(VIDEO)

Avocatul lui Gabriel Sandu, Daniel Chitic, a vorbit joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1, despre motivele pentru care fostul ministru a depus un denunt la DNA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )