Libnet.ro
UNICEF

18:00

GABRIEL ZETEA, PSD MARAMURES: PSD a castigat alegerile parlamentare in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIEL ZETEA, PSD MARAMURES: PSD a castigat alegerile parlamentare in Romania

Conform datelor exit-poll, PSD a castigat alegerile si i-ar putea prezenta presedintelui Romaniei propunerea viitorului premier, a afirmat duminica liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea, care a candidat pe un loc eligibil la Camera Deputatilor, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Hunedoara: PSD a castigat alegerile parlamentare, urmat de PNL si AUR

PSD a castigat alegerile parlamentare in judetul Hunedoara, urmat de PNL si AUR, releva datele provizorii publicate luni de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), dupa introducerea proceselor verbale din toate cele 524 de sectii de votare, conform Agerpres.

PSD a castigat alegerile parlamentare in judetul Botosani: Social-democratii sunt urmati in clasament de PNL si AUR

PSD a castigat alegerile parlamentare in judetul Botosani, cu peste 43% dintre voturi obtinute atat la votul pentru Camera Deputatilor, cat si la cel pentru Senat, conform datelor provizorii anuntate de.

GABRIEL ZETEA, PSD MARAMURES: Am votat pentru viitorul Romaniei

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, care candideaza pentru Camera Deputatilor, a declarat ca votul sau de duminica a fost unul pentru viitorul Romaniei.

Rezultate provizorii: PSD a castigat alegerile parlamentare in Dolj. PNL se claseaza pe locul 2, urmat de Alianta USR-PLUS

In judetul Dolj, alegerile parlamentare au fost castigate de PSD, potrivit datelor provizorii anuntate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP). Astfel, in urma scrutinului de duminica, social-democratii.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Bacau: PSD a castigat alegerile cu 15 procente in fata PNL

PSD a castigat alegerile parlamentare in judetul Bacau la o diferenta de aproximativ 15 procente fata de PNL - partidul clasat pe pozitia a doua, potrivit rezultatelor partiale ale Autoritatii Electorale Permanente din toate cele 638 de sectii de votare.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Galati: PSD a castigat alegerile la Senat si la Camera Deputatilor

PSD a castigat alegerile parlamentare din judetul Galati atat la Senat, cat si la Camera Deputatilor, potrivit rezultatelor oficiale finale transmise, luni, de Biroul Electoral Judetean BEJ) Galati, conform Agerpres.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Dolj: PSD a castigat alegerile in judet, urmat de PNL si USR-PLUS

PSD a castigat alegerile parlamentare in Dolj, fiind urma de PNL si Alianta USR-PLUS, potrivit rezultatelor provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) dupa centralizarea datelor din toate cele 531 sectii de votare, relateaza Agerpres.

Gabriel Zetea (PSD): Am votat cu gandul la viitorul Romaniei si am votat pentru viitorul copiilor mei Am votat pentru o Romanie guvernata de profesionisti, de specialisti

Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures si totodata candidat la alegerile pentru Camera Deputatilor, a declarat ca a votat cu gandul la viitorul Romaniei. Social-democratul sustine ca avotat pe.

Neamt, numaratoare paralela: PSD a castigat alegerile in judet cu peste 33%, iar PNL are 23%

PSD Neamt a castigat alegerile parlamentare in judet, cu peste 33% din voturi, conform datelor din numaratoarea paralela efectuata de social-democrati in 96% dintre sectiile de votare, transmite.

PSD a castigat alegerile in judetul Hunedoara. PNL si AUR s-au clasat urmatoarele, potrivit rezultatelor partiale

PSD a castigat alegerile in judetul Hunedoara, in timp ce PNL si AUR s-au clasat pe locurile 2 si 3, conform rezultatelor partiale publicate de Autoritatea Electorala Permanenta dupa centralizarea datelor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )