Libnet.ro
UNICEF

22:30

GABRIEL ZETEA, PSD MARAMURES: Am votat pentru viitorul Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIEL ZETEA, PSD MARAMURES: Am votat pentru viitorul Romaniei

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, care candideaza pentru Camera Deputatilor, a declarat ca votul sau de duminica a fost unul pentru viitorul Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriel Zetea (PSD): Am votat cu gandul la viitorul Romaniei si am votat pentru viitorul copiilor mei Am votat pentru o Romanie guvernata de profesionisti, de specialisti

Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures si totodata candidat la alegerile pentru Camera Deputatilor, a declarat ca a votat cu gandul la viitorul Romaniei. Social-democratul sustine ca avotat pe.

Nicusor Dan: Am votat pentru dezvoltarea Romaniei si a Bucurestiului, pentru colaborare si pragmatism. Am votat pentru justitie si parcursul european al Romaniei (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a votat, duminica, la ora 11. 00, la Scoala 279 din Bucuresti. Edilul a precizat la iesirea din sectie ca avotat pentru dezvoltarea Romaniei si a Bucurestiului.

Ludovic Orban: Am votat pentru dezvoltarea Romaniei

Premierul Ludovic Orban a spus la iesirea de la urne ca a votat pentru ca Romania sa devina o tara d.

Klaus Iohannis: E extraordinar ca avem, in Romania, mii si mii de voluntari care se implica in foarte multe activitati. Tot despre implicare vorbim si maine, cand suntem chemati sa ne implicam cu totii, prin vot, pentru viitorul Romaniei (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a intalnit sambata cu voluntarii SMURD si studenti medicinisti voluntari, la Detasamentul de Pompieri Mihai Voda, Bucuresti. Este un lucru extraordinar ca.

Ludovic Orban a votat la alegerile parlamentare: Am votat pentru dezvoltarea Romaniei. ii invit pe toti romanii sa-si exercitedreptul la vot (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a votat duminica dimineata, la ora dupa ora 8. 00, la o sectie din localitatea Doboroesti din judetul Ilfov, acolo unde seful Guvernului are domiciliul. La iesirea din sectia de votare,.

Robert Sighiartau: Am votat cu gandul la tineri, pentru ca avem datoria de a lasa mostenire o tara mai libera. Am votat pentru Recladirea Romaniei

Robert Sighiartau, candidat PNL pentru Camera Deputatilor in judetul Bistrita Nasaud, a declarat ca a votat cu gandul la tineri, dar si pentru o Romanie puternica in lume. Am votat astazi cu gandul l.

Ionel Danca: Astazi se decide viitorul Romaniei si al copiilor nostri pentru urmatorii ani

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a votat duminica, la Focsani. Acesta a declarant, la iesirea de la urne, ca astazi se decide viitorul Romaniei. Ionel Danca: Astazi se decide.

NICUSOR DAN: Am votat pentru justitie si pentru parcursul european al Romaniei

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, la iesirea din sectia de votare, ca a votat pentru dezvoltare, pentru justitie si impotriva celor care au periclitat parcursul european al Romaniei.

RALUCA TURCAN: Am votat pentru o Romanie europeana si pentru o Romanie dezvoltata

Vicepremieurl Raluca Turcan a declarat duminica, dupa ce a votat la alegerile parlamentare, ca este un moment unic in istoria Romaniei recente si care poate sa marcheze viata Romaniei si a romanilor, precizand ca a votat pentru o Romanie europeana si pentru o Romanie dezvoltata, scrie News.

Ministrul Nicolae Ciuca, la iesirea de la urne: Am votat pentru infrastructura, pentru ca trebuie sa legam Doljul de tara si de Europa (VIDEO)

Ministrul Aparari, Nicolae Ciuca, a declarat, duminica, dupa ce a iesit de la urne ca a votat pentru modernizarea judetului Dolj, pentru modernizarea Romaniei, pentru un sistem de educatie modern: Nicolae.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )