Libnet.ro
UNICEF

23:30

Gabriela Ciot, propunerea de rezerva a PSD pentru postul de comisar european, a plagiat un articol stiintific

Antena3 Antena3,
Gabriela Ciot, propunerea de rezerva a PSD pentru postul de comisar european, a plagiat un articol stiintific

Informatii surprinzatoare ies la iveala cu privire la planul B al PSD pentru postul de comisar european din partea Romaniei, Melania-Gabriela Ciot. Aceasta a plagiat intr-un procent fulminant un articol. continuă pe Antena3

Claudia Tapardel, propunerea PSD pentru postul de comisar european pe Transporturi

Fostul europarlamentar PSD Claudia Tapardel va fi propunerea partidului pentru postul de comisar european pentru Transporturi, potrivit unor surse din interiorul PSD. Propunerea Claudia Tapadel vine dupa ce Rovana.

Gabriela Ciot, comisarul de rezerva al Romaniei, acuzata de plagiat

Gabriela Ciot, propunerea de rezerva a Romaniei pentru postul de comisar european, si-ar fi plagiat in proportie covarsitoare un articol stiintific din anul 2012. Lucrarea a fost publicata alaturi de Vasile Puscas,fostul negociator-sef al Romaniei cu UE.

Gabriela Ciot, comisarul de rezerva de la PSD, acuzata de plagiat

Melania-Gabriela Ciot, propunerea de rezerva a PSD pentru postul de comisar european din partea Roma.

PressOne: Plagiatul comisarului european de rezerva, Gabriela Ciot

Melania-Gabriela Ciot, propunerea de rezerva a PSD pentru postul de comisar european din partea Romaniei, a plagiat in proportie covarsitoare un articol stiintific publicat in anul 2012, scrie jurnalista Emilia Sercan in PressOne.

Cine este Gabriela Ciot, varianta de rezerva a lui Dancila pentru functia de comisar european: secretar de stat in MAE si conferentiar universitar

PSD a votat o varianta de rezerva la Dan Nica pentru functia de comisar european in persoana Melaniei-Gabriela Ciot. in varsta de 44 de ani, Ciot este secretar de stat pentru afaceri europene in cadrul MAE si conferentiar universitar la Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca. A intrat in PSD in 2004, fiind adusa de Vasile Puscas, ministru in cabinetul Nastase, iar in perioada mai 2014 noiembrie 2015 a fost consiliera lui Teodorovici la Ministerul Fondurilor Europene.

Comisarul de rezerva al lui Dancila, lucrare copy-paste: Gabriela Ciot, acuzata ca a copiat aproape integral un articol stiintific (VIDEO)

Un nou pesedist este acuzat de plagiat. Gabriela Ciot, propunerea de rezerva pentru postul de comisar european, a copiat aproape integral un articol stiintific publicat in 2012, potrivit pressone. ro. Prim-autor al.

EXCLUSIV Cum a ajuns Gabriela Ciot sa fie favorita pentru functia de comisar european, in ciuda lui Dan Nica. Zoana, Tapardel si Manzatu au pierdut la vot

Gabriela Ciot, secretar de stat in MAE, e propunerea de rezerva a PSD pentru functia de comisar european, insa Ursula von der Leyen i-a transmis preierului ca vrea sa respecte principiul cotelor de gen, asadar Ciot ii va lua fata lui Dan Nica, sustin surse politice pentru Adevarul. Viorica Dancila a insistat pentru Gabriela Ciot, desi in cursa interna au intrat mai multe femei din PSD: Roxana Manzatu, Claudia Tapardel si Gabriela Zoana.

Parlamentul European intentioneaza sa ii acorde o a doua sansa lui Sylvie Goulard, candidata Frantei pentru postul de comisar pentru portofoliul Piata interna

O a doua runda de audieri in Parlamentul European este luata in vedere pentru a oferi o noua sansa frantuzoaicei Sylvie Goulard si altor candidati care au ratat testul audierilor in fata eurodeputatilor, au spus joi surse parlamentare, relateaza AFP. De asemenea, atunci vor fi audiati si noii candidati propusi de Romania si Ungaria.

Candidata Frantei pentru postul de comisar, Sylvie Goulard, nu a trecut testul audierilor din Parlamentul European, din cauza acuzatiilor privind angajari fictive

Comisarul-desemnat al Frantei pentru piata interna, Sylvie Goulard, nu a reusit sa-i convinga miercuri pe deputatii din Parlamentul European, care i-au solicitat clarificari suplimentare, in special in privinta presupusei angajari fictive a unuia din colaboratorii sai, inainte de a decide asupra candidaturii.

Propunere controversata. Cine e rezerva lui Nica pentru Bruxelles: acuzata de studenti ca a chiulit ca profesor, promovata de Teodorovici

Crescuta profesional la umbra grupului de la Cluj - extrem de influent in PSD in anii 2000 - si sustinuta politic de tandemul Eugen Teodorovici - Viorica Dancila, Gabriela Ciot are mari sanse sa prinda postul de comisar european pe Transporturi, desi Dan Nica e prima optiune a Guvernului. Ca profesor, Ciot a fost acuzata de studenti ca a chiulit de la cursuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )