Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Cristea, adevarul despre relatia cu sotul ei

Antena3 Antena3,
Gabriela Cristea, adevarul despre relatia cu sotul ei

Gabriela Cristea se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru premiera emisiunii Te iubesc de nu te vezi, cel mai asteptat dating-show al momentului care va incepe astazi, de la ora 18. 45, la. continuă pe Antena3

Pana la urma au RECUNOSCUT! Catalin Maruta spune ADEVARUL despre relatia cu Andra: ORGOLIILE intr-un cuplu...

Andra si Catalin Maruta formeaza un cuplu extrem de pupular. Si daca aparent relatia dintre ei ar putea fi greu de pastrat, de vreme ce ambii sunt vedete, in realitate, ei duc o viata la fel ca orice alt cu.

Andreea Esca a spus ADEVARUL despre ce se intampla acum cu casnicia sa: Relatia OFICIALA... Fanii au ramas pur si simplu inmarmuriti! (FOTO)

Andreea Esca si sotul au implinit 18 ani de relatie, iar vedeta de la PRO TVnu s-a abtinut sa impartaseasca fericirea cu fanii sai. Se vede clar cei doiau parte de o casnicie.

Adevarul a iesit la iveala: Totul despre relatia lui Stefan Banica Jr. cu o celebra artista!

Stefan Banica Jr. are o verisoara la fel de celebra ca el. Esre vorba despre Sorana Darclee, fosta membra a trupei ASIA. intr-un interviu, artista a marturisit ca se intelege foarte.

Mihaela Radulescu despre ROMANTISMUL lui Felix Baumgartner: M-a scos la o SHAORMA in Elvetia! DEZVALUIRI despre relatia cu de toate...

Mihaela Radulescu a facut dezvaluiri despre relatia ei de peste 3 ani cu austriacul Felix Baumgartner, scrie Libertatea. Vedeta a povestit la emisiunea Vorbeste lumea, de la Pro TV, ca una dintre ideile romantice.

Logodnicul Elenei Udrea, declaratii in premiera! Ce spune despre relatia la distanta

Logodnicului Elenei Udrea a vorbit la Antena Stars despre sarcina blondei si intoarcerea acesteia in Romania. Mi-e dor de ea, usor nu este, dar provocarea unei relatii la distanta arata cat de solida.

Andreea Esca RUPE TACEREA si spune adevarul despre IUBITII din viata sa: Eram TOPITA dupa...

Andreea Esca a facut dezvaluiri uimitoare despre primul iubit si despre prima noapte de dragoste. Primul iubit nu se uita niciodata. Nu se poate sa nu fi auzit asta macar o data. Amintirile mele ma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )