Libnet.ro
UNICEF

20:15

Gabriela Cristea arunca BOMBA despre NOUA SARCINA, chiar inainte de Sarbatori: Am simtit nevoia sa fac public acest mesaj... (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Gabriela Cristea arunca BOMBA despre NOUA SARCINA, chiar inainte de Sarbatori: Am simtit nevoia sa fac public acest mesaj... (GALERIE FOTO)

Gabriela Cristea trece printr-una din cele mai feicite perioade din viata ei, alaturi de , sotul ei, si de cele doua fetite. VEZI AICI GALERIA FOTO Deoarece au tot existat speculatii cu privire. continuă pe B1

Gabriela Cristea, situatie jenanta. La un pas sa se ia la bataie chiar de fata cu prezentatoarea Antena Stars

Show-urile de tip reality au prins din ce in ce mai mult in mass-media romaneasca. La fel este si in cazul emisiunii Like a Star, difuzata de Antena Stars de luni pana vineri intre orele 18:45 20:45 si 00. 00 si sambata, de la 18:45 la 20:45. Emisiunea, prezentata de vedeta Gabriela .

Cum arata Gabriela Cristea cand s-a lansat in televiziune. Poze de colectie cu prezentatoarea Antena Stars

Gabriela Cristea este una din cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune ale momentului. Toti s-au obsinuit acum cu felul sau de a fi, dar putini stiu cum arata aceasta cand se afla la inceputul carierei. Cat de tare s-a schimbat imaginea brunetei in anii acestia? Cum arata Gabriela Cristea la inceputul carierei? Gabriela Cristea a .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.229 seconds )