Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Cristea, iN LACRIMI: Veste SOC in televiziune! Da, DIN PACATE este vorba despre...

B1 B1,
Gabriela Cristea, iN LACRIMI: Veste SOC in televiziune! Da, DIN PACATE este vorba despre...

Gabriela Cristea a izbucnit in lacrimi in cadrul emisiunii Te iubesc de nu te vezi. O invitata a emisiunii a lasat-o fara cuvinte cu povestea ei de viata, foarte dureroasa. Fiul meu a pierit cand. continuă pe B1

intr-o seara ma durea... Medicii CONFIRMA: Din pacate este vorba de vedeta Gabriela Cristea...

Gabriela Cristea a facut dezvaluiri despre o sarcina precedenta pe care a pierdut-o. in perioada respectiva am simtit durerile facerii timp de 5 zile. M-am incapatanat in speranta ca poate totusi.

Da, din pacate Gabriela Cristea a confirmat: Am decis sa-i pun capat...

Gabriela Cristea a vorbit despre viata ei personala si despre felul in care se mentine in forma, in cadrul unei emisiuni televizate. Vedeta a marturisit ca tine o dieta, insa nu ii este foarte.

ADIO, TELEVIZIUNE! Gabriela Cristea arunca BOMBA: Ma apuc de...

Gabriela Cristea si-a dat seama ca se pricepe la sport si a sustinut, in timpul emisiunii pe care o modereaza, ca are in plan sa organizeze gale sportive. Ma apuc de gale K. O, a spus Gabriela,.

DRAMA momentului... Da , este vorba de operatie: Gabriela Cristea confirma totul...

Cu toate ca vedeta este o adepta a operatiilor estetice, Gabriela Cristea s-a dezlantuit la un post de televiziune, facand referire la femeile care isi pun.

Andreea Marin, in lacrimi: Este atat de sensibil... Din pacate, acum TOTUL se confirma..

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarele sale. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are legatura cu fiica sa, Violeta, si o.

Probleme de sanatate pentru Gabriela Cristea! Mi-au afectat structura osoasa

Asa cum v-a obisnuit pana acum, Gabriela Cristea este un om natural si deschis in fata telespectatorilor. Moderatoarea TV a dezvaluit, ieri, in emisiunea pe care o prezinta la Antena Stars, un lucru nestiut le.

DEZVALUIRI CUTREMURATOARE! Gabriela Cristea a avut grave probleme dupa nastere: Nu mai puteam sa...

Gabriela Cristea a marturisit, in emisiunea pe care o modereaza, ca a avut ceva probleme de sanatate dupa nastere. Vedeta a sustinut ca a decis sa scape de kilogramele in plus acumulate nu doar din.

inca o DRAMA in lumea muzicii! Este vorba despre marele HORIA MOCULESCU! Din pacate operatia a ESUAT ! Fiica sa a confirmat VESTEA

Horia Moculescu, are probleme de sanatate, dupa ce a trecut printr-o interventie chirurgicala la picior. Din pacate, operatia nu a fost una reusita, potrivit fiicei sale, Nidia Moculescu. Zilele trecute,.

Anunt TERIBIL pentru Andreea Marin: A izbucnit in lacrimi... Din pacate este vorba de...

Andreea Marin a primit, de curand, o surpriza pe care nu o astepta si care i-a adus lacrimi in ochi. Astfel, dupa ce s-a linistit a trebui sa impartaseasca cu fanii despre un tricou personalizat facut de.

TRAGEDIE fara sfarsit in lumea MANELELOR: Adio, FLORIN SALAM! Fanii primesc cea mai TRISTA VESTE! Din pacate e adevarat

Dupa ce a avut probleme serioase de sanatate, celebrul manelist Florin Salam primeste cea mai grea lovitura. Potrivit unor zvonuri, Roxana Dobre l-ar fi parasit definitiv si ar fi plecat din locuinta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )