Libnet.ro
UNICEF

10:00

Gabriela Firea acuza Ministerul Sanatatii de manipulare si dezinformare, dupa noul bilant: Cui foloseste denigrarea Bucurestiului? Replica GCS: Politizarea crizei sanitare e revoltatoare

B1 B1,
Gabriela Firea acuza Ministerul Sanatatii de manipulare si dezinformare, dupa noul bilant: Cui foloseste denigrarea Bucurestiului? Replica GCS: Politizarea crizei sanitare e revoltatoare

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a acuzat Ministerul Sanatatiide manipulare si dezinformare, in conditiile in carebilantul prezentat duminica de autoritatiarata c. continuă pe B1

Firea acuza Ministerul Sanatatii de dezinformare

Primarul general, Gabriela Firea, acuza Ministerul Sanatatii de dezinformare si manipulare, cu privire la numarul raportat al persoanelor infectate cu noul coronavirus in ultima zi in Capitala, sustinand ca Bucurestiul nu este nici pe departe focar, conform g4media.

Firea sustine ca in Capitala nu e focar de Covid si ca 60 la suta dintre internati sunt din afara

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, acuza Ministerul Sanatatii de dezinformare si manip.

GABRIELA FIREA: Sunt suficiente paturi de spital, de toate categoriile

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuza Guvernul ca doreste intentionat sa fie stare de panica in randul populatiei! si sustine ca in Bucuresti sunt suficiente paturi de spital, de toate categoriile, precum si personal medical foarte bine pregatit.

Gabi Firea e in razboi cu Ministerul Sanatatii. Reactia uluitoare a primarului

Gabriela Firea, Primarul Capitalei, lanseaza un nou atac la adresa ministrului Nelu Tataru. Astfel, Gabriela Firea il acuza pe Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, de lipsa de profesionalism intrucat a anuntat in urma cu o saptmaba redeschiderea spitalului Colentina pentru bolnavii cronici. Gabi Firea e in razboi cu Ministerul Sanatatii Astfel edilul Capitalei sustine ca acest .

Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa Ministerului Sanatatii: Ca savedeti panaunde se merge cu manipularea si dezinformarea

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, acuza Ministerul Sanatatii ca manipuleaza si dezinformeaza cetatenii privind cazurile de pacienti cu coronavirus.

Firea acuza Guvernul ca dezinformeaza in raportarile de Covid-19 Raspunsul GCS: Acuzatii politice care au la baza confuzii intre numarul persoanelor confirmate si numarul persoanelor internate

Gabriela Firea acuza Guvernul ca dezinformeaza cand spune ca in Bucuresti au aparut 100 cazuri noi de Covid-19 de ieri pana azi, spunand ca doar la Victor Babes au fost internari si au fost 10, nu 100. Chestionat de HotNews, Grupul de Comunicare Strategica a respins acuzatiile, spunand ca acestea sunt motivate politic si au la baza confuzii grave facute intre numarul persoanelor confirmate si numarul persoanelor internate.

Gabriela Firea: Sunt suficiente paturi de spital, de toate categoriile Se doreste intentionat sa fie stare de panica in randul populatiei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuza Guvernul ca doreste intentionat sa fie stare de panica in randul populatiei! si sustine ca in Bucuresti sunt suficiente paturi de spital, de toate categoriile, precum si personal medical foarte bine pregatit.

Firea acuza de manipulare in raportarea noilor cazuri de COVID-19 in Bucuresti: Stiu ca ne credeti pe toti prosti! Dar nu uitati ca suntem multi!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vorbeste de manipulare si dezinformare in ceea ce priveste raportarea a 100 noi cazuri de pacienti cu COVID-19 in Bucuresti, ea sustinand ca doar zece bolnavi au fost internati la Spitalul Victor Babes si intreband ce s-a intamplat cu restul de 90. Stiu ca ne credeti pe toti prosti! Dar nu uitati ca suntem multi!, spune Firea.

GABRIELA FIREA: Peste 8.000 de bucuresteni s-au inscris in Programul Testam pentru Vacanta

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta, vineri, ca, in doar 48 de ore, peste 8. 000 de bucuresteni s-au inscris in Programul Testam pentru Vacanta.

GABRIELA FIREA: DSP a transmis avizul catre Spitalul Colentina, pentru redeschiderea pentru toti pacientii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca Directia de Sanatate Publica a dat, in cursul zilei de joi, avizul pentru ca Spitalul Colentina sa poata fi redeschis si pentru pacientii non-COVID, precizand insa ca acest lucru nu inseamna ca internarile nu se pot face de maine, pentru ca acum sunt internati in acest spital 140 de pacienti cu dubla patologie, una cronica si infectia cu Sars-CoV-2. Directorul medical al Spitalului Colentina, Sabina Zurac, a estimat ca intr-un termen de maxim doua saptamani intreaga unitate medicala va putea sa fie deschisa pentru pacientii non-COVID.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )