Libnet.ro
UNICEF

15:00

Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa lui Dragnea: Am fost urmarita si cand am mers cu copiii la un loc de joaca

B1 B1,
Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa lui Dragnea: Am fost urmarita si cand am mers cu copiii la un loc de joaca

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a acuzat, luni seara, ca este urmarita foarte atent in contextul actualului scandal politice, fiind urmarita chiar si atunci cand merge cu copiii la un loc de. continuă pe B1

GABRIELA FIREA, nou atac la adresa lui Dragnea: O recunoastere a abuzurilor jandarmilor ar insemna ca ministrul de Interne ar trebui sa plece

Liviu Dragnea apara interventia jandarmilor din Piata Victoriei pentru ca o recunoastere a abuzurilor ar insemna ca ministrul de Interne, Carmen Dan ar trebui sa plece,a declarat duminica searaprimarul Ca.

Franta, ACUZATII GRAVE la adresa Kremlinului: Rusia ar fi incercat sa-i SPIONEZE un satelit militar

Parisul lanseaza acuzatii grave la adresa Moscovei. Ministrul francez al apararii, Florence Parly, sustine ca un satelit rusesc a incercat anul trecut sa spioneze un satelit franco-italian destinat.

Gabriela Firea, nou atac la adresa ministrului Carmen Dan: Nu este un ministru bun, pentru ca nu are curajul raspunderii pentru faptele sale

Nou atac lansat de Gabriela Firea, catre ministrul de Interne, Carmen Dan. Acuzata ca a incercat sa fuga din Bucurestiin perioada protestelor din 10 august ca sa nu-i fie lezata imaginea, Firea a raspuns.

Liviu Dragnea vorbeste despre conflictul cu Gabriela Firea: Nu pot sa fiu de acord cu acuzatiile la adresa Guvernului nostru

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, sustine ca, din punctul sau de vedere, ideea amnistiei nu este o iluzie juridica, asa cum a caracterizat demersul Gabriela Firea, intr-o interventie de saptamana trecuta. De.

Gabriela Firea: Am suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, au pornit de la Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit, luni, ca a suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, care au pornit de la liderul PSD, Liviu Dragnea. Nu am un conflict cu Liviu Dragnea ca.

Gabriela Firea: S-a umplut paharul. Am suportat atacuri la persoana si la familie pornite de la Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit, luni, ca a suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, care au pornit de la liderul PSD, Liviu Dragnea. Nu am un conflict cu Liviu Dragnea ca.

Gabriela Firea: Chiar este cineva in spatele meu. Liviu Dragnea. Ma convinge zilnic ca una spune si alta face

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vorbeste, la Digi 24, despre conflictul cu Liviu Dragnea. Ramai pe adevarul. ro pentru a urmari livetext cele mai importante declaratii.

Gabriela Firea, replica pentru Liviu Dragnea: Ar vrea sa ma mazileasca, dar cu mna altora

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca presedintele PSD i-a dat dreptate ca doreste in continuare o conducere unica, ea acuzandu-l pe Liviu Dragnea ca ar vrea sa o mazileasca cu mana altora.

Gabriela Firea, explicatii dupa declaratiile liderului PSD: Dragnea vrea sa ma mazileasca, dar va face asta cu mana altora

Gabriela Firea a intervenit telefonic, la Antena 3, dupa ce Liviu Dragnea a vorbit pentru prima data despre conflictul dintre el si Primarul General al Capitalei. Vreau sa fac cateva precizari in aceasta.

Lovitura pentru Dragnea: Mai multe mari personalitati au trimis o scrisoare deschisa prin care isi exprima solidaritatea cu Gabriela Firea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, primeste o noua lovitura in razboiul cu Gabriela Firea. Mai multe personalitati din lumea medicala, artistica si culturala au semnat o scrisoare deschisa prin care isi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )