Libnet.ro
UNICEF

15:30

Lovitura pentru Dragnea: Mai multe mari personalitati au trimis o scrisoare deschisa prin care isi exprima solidaritatea cu Gabriela Firea

B1 B1,
Lovitura pentru Dragnea: Mai multe mari personalitati au trimis o scrisoare deschisa prin care isi exprima solidaritatea cu Gabriela Firea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, primeste o noua lovitura in razboiul cu Gabriela Firea. Mai multe personalitati din lumea medicala, artistica si culturala au semnat o scrisoare deschisa prin care isi. continuă pe B1

O noua lovitura pentru Dragnea in razboiul cu Firea. Nume grele, mesaj de sustinere pentru primarul Capitalei

Liviu Dragnea primeste o noua lovitura in razboiul cu Gabriela Firea. Mai multe personalitati din lumea artistica si culturala a Bucurestiului semneaza o scrisoare deschisa prin care-si exprima.

Probleme pentru Dragnea! Greii din PSD au inceput sa ia lumina de la Ponta (FOTO)

Atacurile lui Victor Ponta impotriva lui Liviu Dragnea sunt la ordinea zilei, si asta chiar in contextul in care sunt tot mai multe voci din PSDcritica modul in care este condus partidul. Cel mai recent, G.

Mai multe strazi din Barcelona au fost inundate dupa o ploaie abundenta

Mai multe strazi din Barcelona au fost inundate dupa o ploaie extrem de abundenta. in unele cartiere, precipitatiile au atins 86 de litri pe metru patrat, in mai putin de 30 de minute. Potopul, insotit de.

Crimeea: Aproape 4,000 de oameni evacuati din Armiansk, dupa o poluare industriala trecuta sub tacere de autoritati mai multe zile

Aproape 4. 000 de oameni, printre care numerosi copii, au fost evacuati si patru persoane au fost internate in nordul Crimeii, dupa o poluare industriala trecuta sub tacere mai multe zile de autoritatile locale ale acestei peninsule ucrainene anexata de Rusia, scrie AFP.

VIDEO Statele Unite: Schimb de focuri intr-o unitate bancara. Mai multe persoane au fost transportate la spital

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui schimb de focuri ce a avut loc intr-o unitate bancara din Cincinnati, un oras din Ohio, in nord-estul Statelor Unite, relateaza presa locala.

Unde se vnd cele mai multe masini electrice si cum sta Romnia n comparatie cu alte tari europene

In Romania s-au inmatriculat aproape 300 de masini 100% electrice in prima parte a anului, de zece ori mai multe decat in prima parte din 2017, in timp ce in Bulgaria au fost 64, iar in Ungaria, peste 600, arata datele ACEA. in Europa s-au inmatriculat peste 88. 000 de masini electrice, dintre care aproape un sfert au ajuns in Norvegia.

Mai multe personalitati si exprima sustinerea fata de Gabriela Firea: Ceea ce s-a realizat trebuie aparat / Perfomantele doamnei Primar General trebuie continuate

Mai multi artisti, academicieni si sportivi si-au exprimat sustinerea fata de primarul general al Capitalei intr-o scrisoare deschisa. Oameni precum Alexandru Arsinel, Monica Davidescu, Sanda Ladosi, Elisabeta Lipa, Ilie Nastase, Eugen Simion si Constantin Balaceanu Stolnici o lauda pe Gabriela Firea pentru viziunea clara in ceea ce priveste viata culturala si sportiva a Capitalei, dar si pentru ca nu a avut vreo interventie care sa cenzureze in vreun fel produsul cultural-artistic.

Lovitura pentru VIKTOR ORBAN! Mesaj transant de la Bruxelles: Nu va exista un tratament favorabil

Conservatorul german Manfred Weber, care aspira sa devina viitorul presedinte al Comisiei Europene, a exclus joi orice tratament favorabil pentru premierul ungar Viktor Orban in chestiuni care afecteaza valorile.

Scoli de lux construite n mai multe localitati stau goale pentru ca nu sunt copii

In timp ce multi copii nu au unde sa invete, exista scoli de lux ridicate cu sume uriase, care stau goale. in Dambovita s-a construit o cladire cu 1 milion de euro, care nu a fost folosita niciodata. La Galati o scoala de 200. 000 de euro e parasita pentru ca nu sunt copii, relateaza Mediafax.

UPDATE VIDEO Avioane militare rusesti si siriene au atacat mai multe orase din provincia Idlib, din Siria / ONG: Bombardamentele ruse, cele mai intense din ultimele 30 de zile

Avioane militare rusesti si siriene au atacat sambata orasele din provincia Idlib, din Siria, la o zi dupa summitul presedintilor Turciei, Iranului si Rusiei, care nu au reusit sa se puna de acord asupra unei incetari a focului care ar impiedica o ofensiva sustinuta de Rusia. UPDATE: Bombardamentele ruse efectuate sambata in Idlib sunt cele mai intense din ultimele 30 de zile, afirma Observatorul sirian pentru drepturile omului, organizatie neguvernamentala cu sediul la Londra.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )