Libnet.ro
UNICEF

11:45

GABRIELA FIREA, LA ADRESA LUI LUDOVIC ORBAN: Daca te cheama Ludovic Orban si insisti sa te dai specialist in garduri si santuri, ne meritam soarta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA, LA ADRESA LUI LUDOVIC ORBAN: Daca te cheama Ludovic Orban si insisti sa te dai specialist in garduri si santuri, ne meritam soarta

Presedintele PSD Bucuresti, primarul Capitalei Gabrirla Firea a raspuns, duminica, in Conferinta PSD Bucuresti, criticilor aduse de premierul Ludovic Orban la adresa sa, inclusiv cu privire la gardurile care delimiteaza liniile de tramvai. Daca te cheama Ludovic Orban si ai o reputatie la nivel national intr-un domeniu si tu insisti sa te dai specialist in garduri si santuri eu zic ca ne meritam soarta, dar soarta ne-o luam in propriile maini si de aceea Parlamentul a demis acest guvern de incompetenti condus de cel mai incompetent dintre incompetenti a spus Firea. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea il face praf pe Ludovic Orban: Este cel mai incompetent dintre incompetenti

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban si sustine ca premierul este cel mai incompetent dintre incompetenti. Primarul General spune ca ce distruge PNL repara PSD.

Gabriela Firea, raspuns acid pentru Ludovic Orban: Este cel mai incompetent dintre incompetenti

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban si sustine ca premierul este incompetent.

Gabriela Firea, prima reactie dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Poate renunta pana luni la aceasta propunere. Ar fi de aplaudat

Primarul general Gabriela Firea a anuntat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban in functia de premier, ca luni se va intruni Comitetul Executiv al PSD pentru a decide pasii de urmat. intrebata ce ar trebui sa faca PSD, Firea a spus: Sa luptam pentru stabilitate, pentru un guvern performant, pentru inlocuirea premierului Orban.

PSD a convocat Comitetul Executiv, dupa desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier

Presedintele PSD Bucuresti, primarul general Gabriela Firea, a anuntat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban in functia de premier, ca luni se va intruni Comitetul Executiv al PSD pentru a decide pasii de urmat. intrebata ce ar trebui sa faca PSD, Firea a spus: Sa luptam pentru stabilitate, pentru un guvern performant, pentru inlocuirea premierului Orban.

Gabriela Firea il sustine pe Ciolacu pentru sefia partidului. Ce distruge PNL-ul repara PSD-ul. Noi ducem greul

Primarul General al Capitalei a declarat luni duminica ca amanarea Congresului PSD ar face rau partidului si sustine organizarea acestuia pe 29 februarie. in acest sens, aceasta si-a aratat sustinerea pentru Marcel Ciolacu in privinsa sefiei partidului. Anterior, aceasta a lansat o noua runda de atacuri asupra Guvernului PNL si a lui Ludovic Orban. Guvernul a fost condus de cel mai incompetent dintre incompetenti, a mai afirmat Firea.

Gabriela Firea, ironii la adresa PNL: N-au decat sa-l invite liberalii si pe Brad Pitt sa candideze pentru Primaria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut, sambata, la Antena 3, ca nu este pasionata de ceea ce se intampla in PNL si ca liberalii nu au decat sa il invite pe actorul american Brad Pitt pentru a se inscrie in cursa pentru conducerea Primariei Bucuresti.

Batalia pentru Capitala a inceput! Violeta Alexandru, atac la Gabriela Firea: 5 luni si scapam de aceasta catastrofa!

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, lanseaza un atac dur la adresa Primarului Capitalei, Gabriela Firea, pe care o acuza ca minte in cazul avariei la reteaua de termoficare a Bucurestiului.

Ludovic Orban: Gardurile pentru delimitarea liniilor de tramvai, o bataie de joc la adresa oricarui plan de circulatie. Trebuie sa le dam jos

Liderul PNL Ludovic Orban a apreciat ca gardurile care delimiteaza ampriza liniei de tramvai, realizate in ultima perioada in Bucuresti, trebuie date jos, deoarece reprezinta o bataie de joc la adresa oricarui plan de circulatie si de trafic pentru Capitala, transmite Agerpres.

Gabriela Firea cere Congres la final de februarie. Primarul Capitalei il vrea pe Marcel Ciolacu in fruntea PSD

Gabriela Firea cere organizatiilor din Bucuresti sa spuna daca doresc ca pe data de 29 februarie sa fie data pentru Congres. Primarul general a spus ca va transmite social-democratilor acest lucru in CExN.

Dan Barna afirma ca USR si PLUS sustin candidatul care are cele mai mari sanse sa o trimita pe Gabriela Firea acasa

Intrebat pe cine prefera dintre cei doi candidati, Nicusor Dan si Vlad Voiculescu, liderul USR Dan Barna a afirmat ca il sustine pe cel care are sprijinul bucurestenilor. El a precizat ca daca vor fi doi sau trei candidati din zona de dreapta, atunci Gabriela Firea va castiga din nou alegerile.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )