Libnet.ro
UNICEF

17:30

Gabriela Firea cere Congres la final de februarie. Primarul Capitalei il vrea pe Marcel Ciolacu in fruntea PSD

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea cere Congres la final de februarie. Primarul Capitalei il vrea pe Marcel Ciolacu in fruntea PSD

Gabriela Firea cere organizatiilor din Bucuresti sa spuna daca doresc ca pe data de 29 februarie sa fie data pentru Congres. Primarul general a spus ca va transmite social-democratilor acest lucru in CExN. continuă pe Antena3

USR Bucuresti: Gabriela Firea minte de ingheata apele

USR Bucuresti o acuza pe primarul Capitalei Gabriela Firea ca minte de ingheata apele atunci cand .

Gabriela Firea, acuzatii grave dupa o avarie majora: Elcen a sabotat bucurestenii. Vom depune plangere penala

Gabriela Firea arunca cu acuzatii grave. Primarul General al Capitalei sustine ca Elcen a sabotat bucurestenii, iar aceasta institutie se afla in subordinea PNL.

Gabriela Firea, acuzatii grave dupa o avarie majora: Elcen a sabotat bucurestenii

Gabriela Firea arunca cu acuzatii grave. Primarul General al Capitalei sustine ca Elcen a sabotat bucurestenii, iar aceasta institutie se afla in subordinea PNL.

Gabriela Firea propune ca PSD Bucuresti sa-l sustina pe Marcel Ciolacu pentru presedintia partidului

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, propune ca filiala sa il sustina pe Marcel Ciolacu pentru functia de presedinte al PSD si solicita transmiterea catre conducerea interimara a unei solicitari privind organziarea unui Congres extraordinar al PSD in data de 29 februarie. La randul sau, Ciolacu le-a transmis membrilor de partid ca trebuie sa o sustina pe Firea pentru un nou mandat la Primarie.

Gabriela Firea, ironii la adresa PNL: N-au decat sa-l invite liberalii si pe Brad Pitt sa candideze pentru Primaria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut, sambata, la Antena 3, ca nu este pasionata de ceea ce se intampla in PNL si ca liberalii nu au decat sa il invite pe actorul american Brad Pitt pentru a se inscrie in cursa pentru conducerea Primariei Bucuresti.

VIDEO Gabriela Firea da nota 7 institutiilor care s-au implicat in deszapezire: Bine ca nu e 4, probabil cetatenii ne dau 5

Prima zapada din acest an a luat din nou pe nepregatite primariile de sector din Bucuresti care trebuie sa deszapezeasca orasul. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, da nota 7 pentru deszapezire si spune ca bine ca nu e 4 si ca probabil cetatenii dau 5. La randul sau, primarul sectorului 5, Daniel Florea, critica firmele responsabile cu deszapezirea si se declara foarte suparat: inainte de o seara ca asta discutam si declaram toti ca suntem pregatiti si dupa aceea constatam ca pe teren nu sunt nici atatia oameni, nici atatea utilaje.

GABRIELA FIREA, LA ADRESA LUI LUDOVIC ORBAN: Daca te cheama Ludovic Orban si insisti sa te dai specialist in garduri si santuri, ne meritam soarta

Presedintele PSD Bucuresti, primarul Capitalei Gabrirla Firea a raspuns, duminica, in Conferinta PSD Bucuresti, criticilor aduse de premierul Ludovic Orban la adresa sa, inclusiv cu privire la gardurile care delimiteaza liniile de tramvai. Daca te cheama Ludovic Orban si ai o reputatie la nivel national intr-un domeniu si tu insisti sa te dai specialist in garduri si santuri eu zic ca ne meritam soarta, dar soarta ne-o luam in propriile maini si de aceea Parlamentul a demis acest guvern de incompetenti condus de cel mai incompetent dintre incompetenti a spus Firea.

Gabriela Firea, masuri pentru deszapezirea din Capitala: Marile bulevarde sunt degajate de stratul de zapada. Sunt probleme pe arterele secundare

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre masurile luate pentru deszapezirea marilor bulevarde din Bucuresti. Firea a mai spus ca activitatile pentru curatarea trotuarelor si a liniilor de tramvai sunt in desfasurare.

USR BUCURESTI: Gabriela Firea minte de ingheata apele!

USR Bucuresti o acuza pe primarul Capitalei Gabriela Firea ca minte de ingheata apele atunci cand acuza un sabotaj dupa ce parti mari din Sectoarele 2 si 3 au ramas din nou fara caldura si apa calda.

Gabriela Firea infirma zvonul ca Iohannis ar fi refuzat prezenta sa in delegatia PSD: Sunt speculatii

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a infirmat zvonurile din presa, conform careia presedintele Klaus Iohannis ar fi refuzat prezenta sa in delegatia PSD de la Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )