Libnet.ro
UNICEF

11:00

GABRIELA FIREA: Muncitorii depistati pozitiv cu noul coronavirus vor primi toate ingrijirile la spitalele din Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA: Muncitorii depistati pozitiv cu noul coronavirus vor primi toate ingrijirile la spitalele din Capitala

Muncitorii indieni angajati la o firma privata de constructii din Bucuresti depistati pozitiv cu COVID vor primi toate ingrijirile medicale de care au nevoie la spitalele din Capitala, precizeaza, astazi, primarul general Gabriela Firea, intr-o postare pe Facebook. continuă pe Ziarul Bursa

GABRIELA FIREA: Park and Ride Cora Pantelimon, aproape de final

Parcarea si nodul intermodal Cora Pantelimon sunt aproape de final, iar pana la sfarsitul lunii septembrie tramvaiul 55 va circula normal, anunta primarul general, Gabriela Firea.

Focar de COVID-19 si pe Santierul Naval Tulcea. 16 muncitori de origine vietnameza au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus si internati (VIDEO)

Un focar de COVID-19 fost depistat si pe Santierul Naval Tulcea, acolo unde 16 lucratori de origine vietnameza au fost testati pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Acestia sunt internati in Sectia de Bo.

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu noul coronavirus

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu noul coronavirus si se afla in stare grava, cu febra, a declarat duminica purtatoarea de cuvant a partidului sau .

Testata pozitiv cu noul coronavirus, Iulia Timosenko ar fi in stare grava

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu coronavirus si este in stare grava, a anuntat purtatoarea de cuvant a partidului sau, potrivit Reuters.

GABRIELA FIREA, DUPA CONGRESUL PSD: A trecut vremea in care o singura persoana dicta ce trebuie sa faca partidul

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat astazi, la finalul congresului PSD, ca a trecut vremea in care o singura persoana dicta ceea ce trebuie sa faca partidul.

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko, infectata cu noul coronavirus, este in stare grava

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko, 59 de ani, a fost testata pozitiv la noul coronavirus si este in stare grava, a anuntat purtatoarea de cuvant a partidului sau, citata de Reuters.

Gabriela Firea, dupa Congresul PSD: A trecut vremea in care o singura persoana dicta ceea ce trebuie sa faca partidul (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a sustinut o declaratie de presa, sambata, dupa Congresul extraordinar al PSD, in care Marcel Ciolacu a fost ales presedinte al formatiunii. Gabriela.

GABRIELA FIREA: Exista o vorba veche din popor - chiar si baronii galbeni iubesc tradarea, dar nu ii iubesc pe tradatori

Gabriela Firea a afirmat ca PSD trebuie sa fie alaturi de oameni, iar social-democratii sa se prezinte asa cum sunt. Ea a adaugat ca nu are de ce sa ii fie rusine si nu are de ce sa plece capul. Primarul general al Capitalei a vorbit si despre plecarile din PSD la PNL si a facut referire la o vorba din popor chiar si baronii galbeni iubesc tradarea, dar nu ii iubesc pe tradatori.

Anuntul facut de Gabriela Firea pentru copiii din intreaga tara

Muzeul Copiilor se deschide saptamana viitoare, la Bucuresti, a anuntat Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Gabriela Firea, la Congresul PSD: Trebuie sa fim evaluati pentru ceea ce facem, nu pentru istorie

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a declarat sambata, la Congresul PSD, ca PSD trebuie sa fie alaturi de oameni, iar social-democratii sa se prezinte asa cum sunt.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )