Libnet.ro
UNICEF

11:01

Gabriela Firea, la Congresul PSD: Trebuie sa fim evaluati pentru ceea ce facem, nu pentru istorie

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, la Congresul PSD: Trebuie sa fim evaluati pentru ceea ce facem, nu pentru istorie

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a declarat sambata, la Congresul PSD, ca PSD trebuie sa fie alaturi de oameni, iar social-democratii sa se prezinte asa cum sunt. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, la Congresul PSD: M-am revoltat ca despre copiii Romaniei s-a spus ca trebuie sa inceapa scoala in trei saptamani si sa poarte obligatoriu masca, sa fie ca intr-o puscarie medicala (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, face o declaratie in cadrul Congresului PSD de sambata, unde social-democratii isi vor alege o noua conducere. Adunity_100452 Principalele.

Gabriela Firea, la Congresul PSD: M-am revoltat ca despre copiii Romaniei s-a spus ca trebuie sa inceapa scoala in trei saptamani si sa poarte obligatoriu masca, sa fie ca intr-o puscarie medicala (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a facuto declaratie in cadrul Congresului PSD de sambata, unde social-democratii isi vor alege o noua conducere. Printre altele, edilul a criticat strategia.

GABRIELA FIREA: Exista o vorba veche din popor - chiar si baronii galbeni iubesc tradarea, dar nu ii iubesc pe tradatori

Gabriela Firea a afirmat ca PSD trebuie sa fie alaturi de oameni, iar social-democratii sa se prezinte asa cum sunt. Ea a adaugat ca nu are de ce sa ii fie rusine si nu are de ce sa plece capul. Primarul general al Capitalei a vorbit si despre plecarile din PSD la PNL si a facut referire la o vorba din popor chiar si baronii galbeni iubesc tradarea, dar nu ii iubesc pe tradatori.

Gabriela Firea si-a lansat spotul de campanie pentru alegerile locale: Oamenii pe primul loc

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru functia de primar general al Capitalei la alegerile locale din septembrie, si-a lansat spotul de campanie.

Gabriela Firea, reactie transanta. Ce spune despre lista pentru Consiliul General

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declrat azi, intrebata despre propunerile PSD pentru Consiliul General, printre care si fostul premier, Petre Roman, si fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, ca si daca ar fi propus bebelusi pe lista, adversarii politici ar fi avut ceva de reprosat. Ce reactie transanta a avut .

GABRIELA FIREA, DUPA CONGRESUL PSD: A trecut vremea in care o singura persoana dicta ce trebuie sa faca partidul

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat astazi, la finalul congresului PSD, ca a trecut vremea in care o singura persoana dicta ceea ce trebuie sa faca partidul.

Gabriela Firea, dupa Congresul PSD: A trecut vremea in care o singura persoana dicta ceea ce trebuie sa faca partidul (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a sustinut o declaratie de presa, sambata, dupa Congresul extraordinar al PSD, in care Marcel Ciolacu a fost ales presedinte al formatiunii. Gabriela.

Gabriela Firea: Candidez la postul de prim-vicepresedinte la Congresul PSD

Gabriela Firea a vorbit si despre candidatura sa la Congresul PSD si a recunoscut ca va lupta pentru o functie de conducere. Avem Congres, este un moment asteptat de multi dintre colegii nostri ca intram.

Firea, la Congresul PSD: Am luptat cu nepasarea, cu indolenta, cu neputinta acestui Guvern!

Primarul Capitalei a criticat dur Guvernul pentru modul in care i-a tratat pe romani in perioada pan.

Gabriela Firea, despre candidatura lui Traian Basescu: A spus ce a avut de spus

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat un atac la adresa Guvernului PNL atunci cand a fost intrebata despre contracandidatii sai de la alegerile locale. Totodata, candidatul PSD la Primaria Bucuresti a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )