Libnet.ro
UNICEF

07:46

Gabriela Firea, anunt asteptat de toti bucurestenii: Nu am renuntat la ideea gratuitatii la transportul STB

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, anunt asteptat de toti bucurestenii: Nu am renuntat la ideea gratuitatii la transportul STB

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca nu a renuntat la ideea gratuitatii pentru mijloacele de transport in comun ale STB. intrebata de jurnalisti cu prilejul prezentei sale la Scoala. continuă pe Antena3

Ce salariu are Gabriela Firea ca primar al Capitalei si ce bonusuri incaseaza de la stat!

Gabriela FireanascutaGabriela Vranceanu,13 iulie1972,Bacau) este om politic, membru alPartidului Social Democrat, aleasaPrimar general al Municipiului Bucurestilaalegerile din 5 iunie 2016. in cariera sa politica a mai ocupat si alte functii: consilier pentru relatii publice si imagine a premieruluiMugur Isarescuianuarie 1999), purtator de cuvant si Secretar de Stat, sef al Departamentului pentru Comunicare din cadrulGuvernului Mugur Isarescu .

Vestea pe care au primit-o copiii in prima zi de scoala de la Primarul Capitalei, Gabriela Firea

Intr-o postare pe Facebook, edilul general anunta ca a semnat cu reprezentantul Trustului de Cladiri Metropolitane Bucuresti, Mihai Corbu, contractul privind realizarea lucrarilor de supralargire a bulevardului Prelungirea Ghencea, contract in valoare de aproximativ 73,5 milioane de euro fara TVA, costul total al proiectului fiind de aproximativ 122 de milioane de euro. Ce veste au .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )