Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gabriela Firea, anunt important pentru bucuresteni: Vom acorda vouchere in valoare de 9.000 de lei pentru masini noi

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, anunt important pentru bucuresteni: Vom acorda vouchere in valoare de 9.000 de lei pentru masini noi

Gabriela Firea, a discutat joi, proiectul ce prevede acordarea a 5. 000 de eco-vouchere in valoare de cate 9. 000 de lei, pentru achizitionarea unor masini noi, cu nivel redus de emisii, non-diesel sau electrice, ce se. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Au fost obtinute certificatele de urbanism pentru realizarea Spitalului Metropolitan

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat joi ca au fost obtinute certificatele de urbanism in vederea realizarii Spitalului Metropolitan. in ceea ce priveste etapele parcurse pana in prezent pentru.

Gabriela Firea: nca doua milioane de euro pentru Catedrala nu e mult. La consolidari dam 10 milioane

Primarul General Gabriela Firea a declarat, joi, la sedinta Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB), ca acordarea a inca doua milioane de euro pentru Catedrala Mantuirii Neamului este importanta, mai ales in anul Centenar, relateaza Mediafax. CGMB voteaza, joi, acordarea acestei sume pentru Catedrala.

Gabriela Firea, ntlnire cu sefii SRI, SIE, ISU, ai Politiei si ai Ambulantei, pe tema mitingului romnilor din diaspora, anuntat pe 10 august, n Piata Victoriei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, se va intalni astazi cu reprezentantii SRI, SIE, ai Prefecturii, Politiei Capitalei, ai Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov si ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Reprezentantii tuturor acestor structuri au fost chemati la o sedinta pentru a stabili posibilitatea organizarii in deplina siguranta a mitingului anuntat in Piata Victoriei pentru luna august de catre romanii din diaspora, reamintesteNews. ro.

Primarul Gabriela Firea ar urma sa se intalneasca luni cu sefii SRI, SIE, ISU, Politiei si Ambulantei, pe care i-a chemat la discutii pe tema mitingului romanilor din diaspora

Primarul general Gabriela Firea ar urma sa se intalneasca luni, la Primaria Capitalei, cu reprezentantii SRI, SIE, ai Prefecturii, ai Politiei Capitalei, ai Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov si ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, pe care i-a invitat la o sedinta pentru a stabili posibilitatea organizarii in deplina siguranta a mitingului anuntat pentru luna august de catre romanii din diaspora, in Piata Victoriei.

Gabriela Firea anunta aprobarea mitingul Diasporei din 10 august, dupa ce s-a consultat cu cel putin zece institutii

Primarul general Gabriela Firea anunta, luni, ca a aprobat solicitarea Federatiei Romanilor de Pretutindeni de a organiza o manifestatie de protest in Piata Victoriei in data de 10 august, la care sunt anuntate sa participe 1 milion de persoane, decizia fiind luata dupa intalnirea cu reprezentantii tuturor institutiilor responsabile de ordinea, linistea publica si siguranta cetatenilor, informeaza Primaria Capitalei intr-un comunicat.

Politia Romana, anunt-bomba pentru toti soferii care folosesc Waze. Ce masuri iau autoritatile in celebra aplicatie

Lovitura pentru soferii care folosesc Waze! Oamenii legii au facut un anunt-bomba pe pagina lor de Facebook, care anunta ce trebuie sa faca toti conducatorii auto pentru a nu fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )